To Be Read Juni 2020

In de maand juni staan er weer flink wat boeken op de planning die ik hoop te gaan lezen. In mei deed ik het in ieder geval prima. Ik had alle boeken gelezen die al binnen waren, aangezie een paar boeken nog niet binnen waren. Deze maand zijn er een paar boeken die (hopelijk) binnen komen, dus ik heb een prima TBR-stapel voor juni!

Ik heb afgelopen maand het eerste deel van The Witcher gelezen, in juni is hopelijk het tweede deel aan de beurt. Het eerste deel vond ik zeker erg goed, dus ik denk dat ik ook met gemak door het tweede boek heen kom. Deze serie hoop ik uiteindelijk compleet te hebben!

Er zijn een paar boeken die in mei uitkwamen, dus die ik waarschijnlijk ergens deze dagen binnen krijg. Dit is bijvoorbeeld In de ruimte is het stil, een verhaal over een autistisch meisje in tijden van de maanlanding. Ook komt De uitdager binnen, het tweede deel van de nieuwe serie van Taran Matharu. Ik had wat gemengde gevoelens over het eerste deel, maar ik ben heel benieuwd hoe het vervolg gaat zijn! Ik krijg ook nog People notice the rain binnen, een boek vol diversiteit en weerwolven. Van de auteur van For Ever, zeker aan te raden en ook een prima prijs!

Voor Fantasywereld zal ik nog wat boeken recenseren, dus als deze in juni binnen komen ga ik ze zeker lezen! Zo hoop ik Vruchteloos te gaan lezen, een dystopisch verhaal over een bevolking waar de meeste mensen onvruchtbaar zijn. Ook zal Ottillie en de monstermacht hopelijk binnen komen, vast weer een fantasierijk en spannend avontuur met een feministisch randje!

Ook zijn er twee boeken die in juni uitkomen en die ik waarschijnlijk wel ontvang. Zo ga ik Avonturen van de dappere ridster lezen, weer een leuke verhalenbundel vol moderne sprookjes! Ik heb zo genoten van de vorige verhalenbundels, dus deze ga ik maar al te graag oppakken! Ook komt het tweede deel van De Orde van de Gouden Leeuw uit, ook een boek dat ik waarschijnlijk heel snel kan verslinden! Het eerste deel is vol magie, dus ik lees met veel plezier het vervolg.

Tot slot twee boeken die ik ga kopen in juni, namelijk Callum’s Spellbook en The Dragon Prince: Moon! Een boek met meer informatie over the Dragon Prince, maar ook een novellevorm van het eerste seizoen. Ik vind deze serie echt fantastisch, dus de boeken wilde ik echt oppakken! Nu heb ik ze besteld bij de Donner, dus in juni heb ik ze in huis.

Hooguit 10 boeken op mijn TBR-lijst, maar ik vermoed dat ik aankomende maand vast nog wel andere boeken ga lezen. Er is in ieder geval genoeg te lezen!

Welke boeken wil jij lezen in juni?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.