To Be Read Juni 2021

De maand juni gaat morgen van start, dus het wordt weer tijd om een leesstapel te maken van boeken die ik de aankomende maand wil lezen. Van de vijf boeken die ik in mei echt wilde lezen las ik er vier, maar daarnaast heb ik nog genoeg andere boeken verslonden. In juni heb ik ook weer genoeg leesplannen, dus ik neem ze samen met je door!

Het vierde deel van De Magische Apotheek las ik in mei uit, in juni ga ik door met het vijfde deel van deze serie. Lekker avontuurlijk, leest vlot weg en boordevol magische luchtjes!

People need a storm is een tweede deel in een contemporary met een vleugje fantasy, namelijk weerwolven! Deze boeken hebben een unieke schrijfstijl en ook nog eens heel veel merchandise van de personages. Op naar deel 2 dus! Mocht je nieuwsgierig zijn naar deze boeken, kan je hier mijn recensie lezen over het eerste deel.

Daarnaast zijn er een aantal strips voor Fantasywereld die ik kan recenseren. Daar wil ik in juni even goed voor zitten!

Ik heb Be More Japan een maandje geleden gekocht, terwijl ik hem zo graag wil lezen! Dit gaat hopelijk in juni gewoon gebeuren, zodat ik nog meer inspiratie kan krijgen voor een volgende Japan-vakantie.

In mei las ik het tweede deel van de Ottilie-trilogie uit, een spannende middle grade fantasy met een vleugje feminisme erin verwerkt. Het tweede deel eindigde met hoge verwachtingen voor het slotdeel, dus die ga ik in juni lezen! Mijn recensies zijn daarna te vinden op Fantasywereld.

En erna? Dan heb ik nog verschillende opties. Zo kan ik Een bijna eindeloze afstand van Tahereh Mafi lezen, welke nu voor 10 euro te koop is. Daarnaast wil ik nog De IJzerraaf en Hof van Zilveren Vlammen lezen. Ook vermoed ik dat er nog wel wat leuke boeken binnen gaan komen, dus ik raak echt niet uitgelezen!

Dit zijn mijn leesplannen, maar ik genoeg dat er nog genoeg verandert in de tussentijd. Welke boeken wil jij graag aankomende maand lezen? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.