To Be Read Maart 2019

Februari is bijna voorbij, dus ik kan alvast een To Be Read stapel opstellen voor de maand maart! Ik hoop deze maand lekker veel te lezen, dus ik ga veel toffe boeken op de planning zetten. In februari wilde ik zes boeken lezen, maar drie ervan had ik nog niet binnen gekregen. De andere drie boeken had ik wel gelezen!

 

Ik begin de maand met het uitlezen van Vroeger is alles wat ik van je heb. Dit prachtige boek van Adam Silvera gaat over rouw en vind ik tot nu toe erg mooi. Ik heb gewoon moeite om het verhaal weg te leggen! De uitgave van Clavis vind ik ook erg mooi en passend bij zijn vorige boek. Deze gaat zeker uit in maart!

Ik ben binnenkort weer bij mijn ouders en ik vermoed dat de volgende boeken daar op mij wachten: Wat zou Martin doen? van Nic Stone, De jongen met twee namen, Twee kunnen een geheim bewaren en het derde deel van Mortal Engines. Genoeg leesmateriaal dus! De nieuwe boeken van Nic Stone en McManus lijken me heel tof (en deze auteurs komen ook naar Yalfest!) en volgens mij is De jongen met twee namen een heel geeky boek waar ik ontzettend van ga genieten.

Daarbij zal ik Riverdale: hoe het allemaal begon ontvangen, een proloog op de Netflixserie. Het eerste seizoen van deze serie vond ik erg goed, dus ik ben erg benieuwd wat er voor het verhaal allemaal gebeurde. Ook zal ik het derde deel van Percy Jackson en de Olympiërs (de graphic novel) ontvangen voor Fantasywereld. Daarnaast is de kans groot dat ik in maart ook Verschijning van Joany de Vries voor Fantasywereld ga lezen en recenseren.

Tot slot wil ik Opal lezen, het derde deel van Lux. Ik vind deze serie echt belachelijk, maar ik lees deze serie omdat ik samen met Eline (All The Feels) een podcast maak waarin we deze boeken bespreken. Het derde deel is dus nu aan de beurt!

 

Dit zijn mijn leesplannen voor maart. Negen boeken dus, dat moet te doen zijn! Welke boeken wil jij binnenkort gaan lezen? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.