To Be Read Maart 2020

In maart komen er weer wat toffe boeken aan, maar zijn er voor mij ook wat leesplannen van boeken die al zijn uitgekomen. Tot nu toe ben ik erg tevreden met mijn leesjaar, dus dat gaan we de komende tijd doorzetten! Ik had gelukkig alle boeken op mijn TBR van februari gelezen, dus ik doe het prima!

Ten eerste ga ik Held lezen, het negende en laatste deel van de Gone-serie. Dit boek ga ik recenseren voor Fantasywereld en de vorige delen vond ik zo fantastisch! Michael Grant schrijft gruwelijk, vol met actie en kickass personages. Ik ben zo benieuwd hoe het eindigt! Daar hoop ik in maart dus achter te komen. Ik ben er al in begonnen, dus het duurt vast niet lang totdat ik het boek uit heb.

Koningin van Schaduw is het vierde deel van De Glazen Troon en dit jaar hoop ik de hele serie te gaan uitlezen. Ik ben nu halverwege het verhaal, dus in maart hoop ik elke dag wat te lezen en het vierde boek verslonden te hebben!

Foto door The Queen of Geek

Daarbij doe ik ook mee aan de readalong van The Queen of Geek op Instagram, waarin we met een groep De Wrede Prins lezen! Holly Black is een fantastische schrijfster en ik ben zo benieuwd naar dit verhaal, helemaal met de prachtige Nederlandse editie met exclusieve content! Er zijn een hoop plannen gemaakt wat betreft dit boek (zelfs een tof evenement in de bibliotheek van Rotterdam!), waar je hier meer over kan lezen.

Frankenstein is de tweede wereldklassieker van Blossom Books en deze hoop ik ook nog te gaan lezen. Het originele verhaal heb ik nooit opgepakt, dus ik laat me verrassen!

Dit is voor mij de leesstapel voor maart. Een kleine stapel, maar daardoor hoop ik veel meer extra boeken te lezen! Wat zijn jouw leesplannen voor maart? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.