To Be Read Maart 2021

De maand maart is bijna begonnen, een maand waarin ik weer veel boeken wil oppakken! Er zijn genoeg mooie boeken die eraan gaan komen, maar daarnaast is er genoeg wat ik verder nog wil lezen. Dat wordt een mooie leesmaand!

Ik ben momenteel bezig in De Bronzen Stad, ik ben ongeveer op de helft. Ik vind het verhaal heel tof, maar af en toe is deze complexe wereld wat verwarrend en is één perspectief in het verhaal dat ik niet zo geweldig vind. In maart hoop ik dit boek in ieder geval uit te gaan lezen!

Ik ben ook over de helft met Vliegen, een boek dat ik steeds mooier ben gaan vinden naarmate ik er meer van lees. Mijn recensie komt er snel aan!

Het vierde deel van Heartstopper komt er bijna aan, dus die ben ik van plan te gaan lezen in maart! Dit deel zal veel meer gaan over mentale gezondheid, dus hij wordt wel heftiger dan de eerste drie delen. Ik vind dit verhaal zo mooi, dus ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat met Nick en Charlie.

Verder zijn er vier boeken die ik nog binnen moet krijgen, maar die ik zeker wil lezen. Zo komt het vervolg op De gevangene van Zalindov eraan, ik kan niet wachten op dit vervolg! Ook komt het nieuwe boek van V.E. Schwab uit, namelijk Gallant. De limited edition is echt prachtig, dus die ga ik hoe dan ook lezen!

Er komt een nieuwe versie van De dagen van de bluegrassliefde van Edward van de Vendel, aangezien dit boek wordt vertaald naar het Engels. Ik heb dit boek nog steeds niet gelezen, dus het wordt hoog tijd om daar verandering in te gaan brengen! Verder komt Percy Jackson en de Griekse goden uit. Ik heb dit boek jaren geleden in het Engels gelezen, maar ik ben haast alles vergeten. Nu kan ik alles ophalen via deze mooie Nederlandse editie!

Tot slot wil ik nog boeken oppakken voor mijn Verslind die TBR-project, maar ik bepaal op het moment zelf welk boek ik erbij ga pakken. Ik kan niet wachten om al deze pareltjes uit mijn To Be Read stapel te gaan lezen, er zitten zo veel topboeken tussen! Heb jij nog bepaalde boeken in de planning staan om te lezen? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.