To Be Read Mei 2019

In de maand mei heb ik het vrij rustig, maar heb ik wel wat dingen op de planning staan waardoor ik misschien niet heel veel kan lezen. Zo ben ik nu op vakantie in Tokyo! Toch staan er weer een aantal boeken op mijn To Be Read-stapel, namelijk een stuk of acht! In april wilde ik sowieso acht boeken lezen, en dat haalde in met maar liefst elf boeken!

 

Ik ben bezig in Vlam, maar deze krijg ik in april niet uit. Dus hoop ik hem uit te lezen in mei! Ik moest in het begin even in komen, maar nu vind ik hem erg gaaf.

Tijdens mijn vliegreis naar Japan en terug ben ik van plan om een buddyread te doen met mijn fangirl. Op de heenweg willen we Caraval lezen. Op de terugweg gaan we het vervolg lezen, namelijk Meesterlegende! We hebben geen idee of ons dat daadwerkelijk gaat lukken, maar anders lezen we thuis verder. Stephanie Garber komt namelijk naar Yaltival (een evenement dat deels wordt georganiseerd door mijn fangirl!), dus we willen van tevoren ons inlezen in alle auteurs. We hebben al veel goede verhalen gehoord over deze boeken, dus dat wordt vast een prima vliegreis!

In de goodiebag zat onder andere Ik: notes to my future self. Dit is geen leesboek, maar juist een doeboek waarin je allemaal dingen over jezelf kan schrijven. In de toekomst kan ik het boekje dan doorbladeren. Deze hoop ik in mei helemaal te gaan invullen. Ik heb al een beetje in het boek gekeken en het lijkt me erg leuk!

Voor Fantasywereld mag ik Aartsrivaal lezen, het vervolg op Alter Ego! Dit boek lijkt me heel tof, zeker nadat ik Avengers heb gezien. Die superhelden bevallen me wel!

Uitgeverij Fantoom stuurde mij het derde deel van Bravelands. Deze serie gaat over dieren op de savanne en is echt een hele verrassing! Het is heel gaaf om vanuit het perspectief van dieren te lezen, dus ik wil zeker het derde deel gaan lezen. De spanningen in de wilde natuur lopen steeds verder op, dus ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat!

Voor Fantasywereld ga ik ook De laatste zes lezen. Ik heb er tot nu toe goede verhalen over gehoord, dus deze ga ik zeker een kans geven!

Tot slot kreeg ik opeens een spontaan pakketje binnen, namelijk Koningin van Lucht en Duisternis van Cassandra Clare! Dit boek is echt een flinke pil en ook de afsluiter van deze trilogie. Hij is bijna 900 bladzijdes… Het is tot nu toe een beetje intimiderend, maar ik weet dat het best lekker leest als ik er eenmaal aan begin.

Dit is mijn To Be Read stapel van de maand mei. Iets minder boeken dan normaal, maar misschien lees ik juist erg snel en lees ik wel meer! Welke boeken ga jij de aankomende maand lezen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.