To Be Read Mei 2020

De maand mei komt er weer aan, dus tijd voor een nieuwe TBR-stapel! De boeken die ik wilde lezen in april heb ik bijna allemaal gelezen (niet meegerekend de boeken die nog niet binnen kwamen). In mei hoop ik ook weer een paar toffe boeken te lezen, dus ik heb een prima leesstapel op de planning staan

Ten eerste wil ik Nacht van de draak uitlezen. Ik ben al halverwege, maar in mei ga ik deze trilogie afsluiten. Deze Japanse setting vind ik heel interessant, ik hoop dat deze serie op een toffe wijze wordt beëindigd.

Ik zou nog twee boeken van Clavis ontvangen, namelijk Vruchteloos van Bes Ceyssens (waarin een groot deel van de bevolking onvruchtbaar is, klinkt als een interessante dystopia) en Enigma 2 (een science fiction over een kolonie op een andere planeet, het eerste deel vond ik heel intrigerend). Ik wacht geduldig af, maar als deze boeken binnen komen, hoop ik ze snel te gaan lezen!

Het eerste deel van Artemis Fowl komt uit als filmeditie (en de film komt in juni op Disney+), welke ik ga recenseren voor Fantasywereld. Ook recenseer ik voor Fantasywereld Ottillie en de Monstermacht, het tweede deel in een magische serie vol girlpower. Ottillie komt wel laat in de maand uit, dus ik weet nog niet zeker of ik deze ook uit kan lezen in mei.

In de ruimte is het stil gaat over een autistisch meisje die haar zus heel erg mist, het lijkt me een heel ontroerend verhaal! Deze ga ik zeker in mei lezen. Ook ga ik De ballade van slangen en zangvogels bestellen bij de plaatselijke boekhandel (steun de boekhandel!), want ik ben heel benieuwd naar de proloog. Ik had liever niet gelezen over een jonge president Snow, maar aan de andere kant vraag ik me af wat hij te vertellen heeft.

Zeven boeken op het lijstje dus, ik ben benieuwd of ik alles kan lezen! Ook wil ik verder met het vijfde deel van De Glazen Troon, maar daar wil ik mijn tijd voor nemen omdat deze boekenserie zo gaaf is! Genoeg te lezen dus.

Wat wil jij in mei gaan lezen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.