To Be Read Mei 2021

De maand april is bijna voorbij, en ik moet zeggen dat ik verbazingwekkend weinig boeken heb gelezen. Dat zorgt ervoor dat ik volgende maand druk aan de slag kan, want ik wil veel boeken gaan verslinden!

Ik ben helaas nog steeds niet klaar met Godenslaap, het laatste deel in de trilogie van Laini Taylor. Ik ben wel vrij ver, dus ik mei komt dit boek sowieso uit. Ik ben erg benieuwd naar de ontknoping, want het gaat er steeds ruiger aan toe…

Ook wil ik De falling in love montage kijken. Waarschijnlijk een erg leuk en romantisch verhaal, hier heb ik enorm veel zin in! Dit boek is uitgegeven door Querido Glow, die zo veel mogelijk mooie queer verhalen wil uitgeven. Hier ben ik een grote voorstander van, dus ik vermoed dat dit boek ontzettend fijn gaat zijn.

De verbannen koningin is eindelijk uit, en wat is hij mooi! Deze ben ik aan het lezen tijdens de readalong van thequeenofgeek en tot nu toe is het weer een fantastisch verhaal. En wat een mooie limited editions zijn het toch! Momenteel kan je de limited editions, oftewel de hele trilogie, bij mij winnen op Instagram. Wees er snel bij, want begin mei eindigt de winactie!

Ook wil ik het tweede en derde deel van Ottilie lezen, een middle grade fantasy met een feministisch randje. Het eerste deel was erg avontuurlijk, dus ik ga zeker door met de rest van de trilogie. Mijn recensies zullen te lezen zijn op Fantasywereld!

En daarna? Dan zie ik wel wat er nog op mijn pad komt. Ik wil nog een boek over Japan lezen dat ik afgelopen maand kocht, ik ga wellicht verder met de manga van My Hero Academia en als ik dan nog tijd over heb, hoop ik Hof van Zilveren Vlammen en De IJzerraaf te gaan lezen. En dan nog te bedenken dat er nog genoeg mooi boeken uit gaan komen in mei, ik raak niet uitgelezen!

Dit zijn de boeken die ik in mei hoop te gaan lezen. Wat staat er bij jou op de planning? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.