To Be Read November 2019

De maand november gaat bijna van start, dus tijd voor een nieuwe To Be Read stapel van boeken die ik de komende maand wil lezen! Mijn eerste werkcollege is al begonnen en het is best veel werk, maar af en toe wil ik ook lekker ontspannen en genieten van wat mooie boeken.

Ik ben al bezig in Ottilie en de Drochtenjagers, deze ga ik in november zeker uitlezen. Tot nu toe is het een cool kinderverhaal en ik ben erg benieuwd naar de rest! Dit boek ga ik recenseren voor Fantasywereld, dus daar kan je de recensie vinden als ik het boek uit heb.

Clownsnacht is een kort horrorverhaal voor 12+ van Daniëlle Bakhuis. Ze vertelde me tijdens Yaltival over dit horrorboek omdat veel leerlingen uit scholen waar ze op bezoek kwam vertelden dat ze een eng verhaal wilden lezen. U vraagt, Daniëlle Bakhuis schrijft! Ik ben erg benieuwd of ik bang ga worden van dit verhaal, dat wordt griezelen!

Elke dag Broerdag lijkt me een prachtig verhaal welke ik waarschijnlijk binnen een dag uitlees. De cover vind ik ook zo mooi en erg passen bij de achterflap, dat wordt genieten!

Heksenspiegel is een serie waar ik al veel over had gehoord. Marte had namelijk eerste de organisatie over een leesclub waar ik vaak heen ging en ook vorig jaar tijdens Castlefest hoorde ik veel over haar boeken. Nu het tweede deel van haar serie uit is kwam de serie in een nieuw jasje, wat een prachtige covers! De uitgeverij had spontaan dit pakketje naar me opgestuurd en de serie intrigeert me nu zo dat ik de boeken in november hopelijk ga verslinden.

Birthday is een toepasselijk boek, aangezien ik vandaag jarig ben! Dit boek gaat over een transpersonage en de auteur zelf is ook trans. Klinkt als een goed verhaal, ik ben erg benieuwd!

Cassandra Clare komt met alweer een nieuwe serie, dit keer een tweeluik over Magnus Bane en Alec in Parijs (Scharlakenrode magie), welke ze samen schrijft met Wesley Chu. Ook dit boek ga ik zeker oppakken in november, wie weet dat ik daarna dan erg veel zin heb om de Franse hoofdstad weer te gaan bezoeken.

Ook wil ik eindelijk Het raadsel van de zee lezen, een boek dat ik twee maanden geleden had gekocht. Dit boek lijkt me gewoon zo mooi en bijzonder, deze hoop ik zeker in november even op te gaan pakken!

Dit zijn de boeken die ik in november hoop te gaan lezen. Welke boeken staan op jouw lijstje voor de aankomende maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.