To Be Read November 2020

De maand november komt er bijna aan, dus het wordt tijd om mijn leesplanning te bespreken. Van de zes boeken die ik wilde lezen in oktober had ik er maar drie kunnen afvinken, maar dat komt omdat de overige drie boeken niet binnen waren voor het einde van de maand. Dat wordt dus een forse leesplanning voor november, want ik wil veel boeken gaan lezen!

Slapen in een zee van sterren kreeg ik afgelopen maand onverwachts, maar het is zo’n dikke pil dat ik die niet snel uitlees. Met een beetje geluk kan ik naast de andere boeken die ik heb deze nog lezen, maar eerlijk gezegd betwijfel ik dat wel. Wat een joekel van een boek zeg! Maar goed, Paolini’s nieuwe verhaal lijkt me erg interessant, dus ik wil hem zeker (uit)lezen.

Ik ben nu bezig in Dit is best een episch liefdesverhaal, maar ik gok dat ik hem niet in oktober uit kan lezen. Dan maar in november!

Een paar boeken die in oktober uit kwamen zijn nog niet binnen gekomen of zijn net pas binnen gekomen, dus die hoop ik in november allemaal te gaan lezen! Zo lees ik het derde deel van de Accelerati-trilogie, ga ik meedoen met de readalong van The Queen of Geek op Instagram met Tussen de beesten en wilde rozen (we gaan maandag beginnen, dus sluit vooral aan!) en ga ik Wat zou Justyce doen? lezen, het vervolg op Wat zou Martin doen?. Tot slot hoop ik ook De academie van Astrid Boonstoppel en Voorbij het Wederwoud van Valentijn Ringelberg te gaan lezen en recenseren voor Fantasywereld.

Voor de rest komen er nog boeken uit in november die ik ga lezen. Zo komt De magische apotheek deel 4 uit, maar ook Terug naar Raas en het laatste deel van De beproevingen van Apollo. Allemaal door met fantasyseries dus! Het laatste boek komt aan het eind van de maand uit dus ga ik waarschijnlijk niet lezen, maar de rest staat zeker op de planning. Tot slot komt ook De Gevangen Koning uit, het vervolg op De Wrede Prins! Ik ga ook meedoen met deze readalong, dus ik gok dat ik deze ook (deels) ga lezen.

Dit zijn de boeken die ik hoop te lezen in november. Welke boeken staan bij jou op de planning? Laat het me weten!

1 reactie

  1. Ik hoop in november De Kleuren van de Schaduw te lezen! Verder heb ik een paar boeken op het oog voor mijn blog, maar dat is nog even kijken wat er wel en niet gaat lukken.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.