To Be Read November 2021

De maand oktober is bijna voorbij, en wat was het een mooie leesmaand! Ik heb erg veel gelezen, en in november hoop ik dit tempo door te zetten. Hoewel de aantal releases wat meevallen, is deze maand de kans om wat boeken op te pakken waar ik eerst geen tijd voor had.

In november hoop ik Toren van de Dageraad (deel 6 van De Glazen Troon) uit te lezen, en dan te beginnen in Koninkrijk van As. Het zijn enorm dikke pillen, maar ze zijn echt fantastisch. Uitgewerkte personages, een enorme worldbuilding en veel magie. Ik ben nu halverwege deel 6, dus ik denk dat ik die wel uitlees in november! Wie weet dat ik dan voor het einde van het jaar de serie uit heb.

Vorige maand kocht ik Boy Queen, maar deze heb ik nog niet kunnen oppakken. Wie weet dat me dat in november wel gaat lukken! George Lester (die ik heb ontmoet in Londen) heeft een verhaal over een jongen geschreven die begint aan drag, en hem kennende kan het een erg grappig boek worden.

Rond deze tijd haal ik Lore van Alexandra Bracken op bij de Donner, die ik vooruit heb besteld. Ik ben zo benieuwd naar dit verhaal vol Griekse mythologie, dus die ga ik snel lezen! Verder zou ik nog boeken kunnen krijgen voor mijn verjaardag (die is morgen), maar het is natuurlijk de vraag wat ik zal krijgen.

En verder? Dat is nog even aanzien. Hoogstwaarschijnlijk koop ik nog wel een boek in november (sterker nog, ik koop misschien een grote manga box waar ik wel even zoet mee ben), maar dat gaan we nog zien. Daarbij komt Dutch Comic Con eraan, dus dan wil ik zeker nog wat leuks in huis slaan. Mocht ik tijd hebben, hoop ik het dertiende deel van Sword Art Online op te pakken. Er zijn al zo veel delen uit, dus ik moet nog wat inhalen!

Een redelijk bescheiden leesplanning, maar ik denk dat er nog genoeg aan gaat komen! Wat zijn jouw leesplannen voor de aankomende maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.