To Be Read Oktober 2019

September is bijna voorbij, dus ik kan weer een lijst opstellen met boeken die ik de aankomende maand wil gaan lezen. Ik ben momenteel met drie boeken bezig, maar ik hoop deze naast wat andere boeken in oktober te lezen.

Ten eerste zit ik mee te doen aan een readalong van De kleuren van schaduw van V.E. Schwab, die in oktober ook in Nederland zal komen. Tot nu toe gaat het verhaal wat traag (ik zit bijna op de helft, maar de echte actie moet nog beginnen. De schrijfstijl is in ieder geval top, dus ik lees graag verder en ik kan niet wachten om V.E. Schwab te ontmoeten! Ik ga haar 12 oktober zien in Haarlem waar ze komt signeren, dus voor die tijd heb ik het boek zeker uit.

Ik ben ook bezig met Het schaduwjaar. Tot nu toe erg spannend, ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal gaat uitpakken. Het is erg luguber en met een feministisch randje, hoewel ik hoop dat het gehalte aan mannenhaat mee zal vallen.

Ook lees ik De verminkte koning voor Fantasywereld, wat is het toch fijn om terug te keren naar de Grisha-wereld! Ik ben nog niet heel ver, maar de verschillende perspectieven zijn tot nu toe erg tof. Ik ga vast nog genoeg toffe avonturen beleven in dit verhaal!

Nocturna hoop ik ook in oktober te gaan lezen, misschien zelfs tijdens een volgende readalong! Het lijkt me een hele toffe fantasy, dus ik kan niet wachten om erin te gaan beginnen.

Voor de rest hoop ik Clownsnacht van Daniëlle Bakhuis en Dance or Die van Chinouk Thijssen te gaan lezen. Beide hele spannende verhalen, dat belooft wat! Ook probeer ik beetje bij beetje De erfgenaam van vuur te lezen, het derde deel van De Glazen Troon.

Ik weet verder niet hoe druk ik het ga krijgen met mijn studie, dus voor nu laat ik het hier nog even bij. Mochten deze boeken gelezen zijn, zijn er vast nog genoeg boeken die ik kan verslinden!

Wat wil jij in oktober gaan lezen?

2 reacties

  1. Wat een heerlijke lijst! Ik hoop in oktober te beginnen in Truth or Dance en daarnaast wil ik ook graag de Boekendief lezen, want die staat al super lang op mijn TBR.

    1. Ah gaaf, veel leesplezier! Nu kan je meteen door met alle drie de boeken 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.