To Be Read Oktober 2020

Een nieuwe maand, ook de eerste maand waarin ik ga werken! Het studentenleven is dus echt voorbij, maar het leesleven gaat gewoon door. Er zijn een aantal boeken die ik de aankomende maand hoop te gaan lezen, dus deze som ik voor je op.

Ten eerste ga ik Toen ik de sterkste was lezen, het debuut van Jason Reynolds en het recent vertaalde boek. Ik heb erg genoten van de vorige boeken van Jason Reynolds, dus ik denk dat ik ook van dit boek ga genieten. Zou zijn debuut net zo sterk zijn als zijn vorige boeken? Ik test het graag uit!

Voorbij het Wederwoud is het debuut van Valentijn Ringelberg, een begin van een fantasyserie. Ik ga hem recenseren voor Fantasywereld, dus als deze snel binnenkomt ga ik hem in oktober lezen!

Gloei is een bundel van gedichten en interviews met vele verschillende mensen binnen de LGBTQIAP+ community, een boek van de imprint Querido Glow, waarin diversiteit het belangrijkst is. Ik vind het zo fijn dat deze imprint er is, ik hoop dat er daardoor steeds meer boeken komen waarin jongeren zich kunnen herkennen. Deze ga ik zeker zo snel mogelijk lezen, het lijkt me erg mooi!

Een aantal releases in oktober hoop ik te gaan lezen, zoals Het huis zonder einde van Daniëlle Bakhuis. Dit is een kort horrorverhaal, de vorige vond ik ontzettend spannend dus ik weet zeker dat dit boek ook weer erg griezelig gaat worden. Die heb ik vast weer binnen een dag uit! Het derde deel van de Accelerati-trilogie komt er ook aan, dus deze serie ga ik ook afsluiten. Tot slot Tussen de beesten en wilde rozen van Ashley Poston, dit kan echt een van de toppers van 2020 worden!

Vijf boeken dus, dat is te doen! Zo kan ik hopelijk alle boeken lezen, en tegelijkertijd beginnen met mijn baan. Maar goed, ik hoop natuurlijk meer te kunnen lezen! Heb jij nog bepaalde boeken op de planning staan? Laat het me weten!

1 reactie

    • Audrey op september 30, 2020 om 7:51 am
    • Reageer

    Ik ben ontzettend benieuwd naar Toen ik de sterkste was. Ik vond 69 seconden echt geweldig en Echte Amerikaanse jongens heb ik nog liggen. Het ziet er alleszins een leuke leesmaand uit voor jou. Veel plezier!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.