To Be Read Oktober 2021

Oktober komt er bijna aan, weer een maand waarin ik veel wil gaan lezen. De afgelopen maand heb ik ook aardig veel boeken gelezen, mede dankzij mijn vakantie en het feit dat ik tijdens mijn weg naar kantoor veel kan lezen. In oktober ga ik er weer tegenaan, dus ik vertel je in deze blog wat mijn leesplannen gaan zijn.

Ik ben momenteel bezig in Sterrenzicht, het tweede deel in de Skyward-serie. Het eerste deel vond ik legendarisch goed en ik ben weer verliefd op het scifi-genre, dus ik geniet enorm van het vervolg. Deze wil ik ergens deze dagen uitlezen, dus dat wordt een mooi begin van oktober!

Een boek dat ik in september voor een afgeprijsd bedrag zag liggen in de Donner, is Boy Queen. George Lester heb ik ontmoet in Londen een aantal jaren geleden, dus ik was erg benieuwd naar dit boek. Het is een boek over een jongen die begint met drag, iets waar ik nog niet over heb gelezen (maar wel gezien!).

Qua manga wil ik de Pokémon Adventures: Heartgold and Soulsilver-serie lezen, die bestaat uit twee volumes. Ik heb alle vorige delen, dus nu kan ik eindelijk door met deze reeks! Ook wil ik deel 16 en 17 lezen van My Hero Academia, die ik laatst heb gekocht. Het verhaal is zo spannend (dit deel zit qua de anime bij seizoen 4), dus hier ga ik graag verder mee.

Er zijn de afgelopen dagen nog wat boeken binnen gekomen, alleen had ik nog geen tijd om foto’s ervan te maken. Zo ga ik Vleugels van Vuur lezen, het eerste deel van een fantasyreeks in het teken van draken. Ook zijn Zeis van Neal Shusterman en Een intens gelukkig gevoel van Tahereh Mafi binnen gekomen, beide boeken die ik ontzettend graag wil lezen!

Dan heb ik nog een paar releases van oktober die ik graag wil lezen. Zo wil ik het nieuwe boek van Rick Riordan lezen, Dochter van de diepzee. Een heel origineel nieuw verhaal, ik ben benieuwd hoe Rick Riordan dit gaat uitpakken! Ook ga ik Leger van schaduw en storm lezen, een boek over heksen en een land waarin hekserij verboden is. Een non-fictie boek die ik ga lezen is Sex Education – Eerste hulp bij het leven, vol informatie over seks, seksualiteit, geslacht, relaties en meer.

Ook heb ik wat andere soort boeken. Zo komt Heartstopper 2 uit, ik ben heel benieuwd naar deze graphic novel. Nick en Charlie zijn zo aandoenlijk en ik lees graag over de dingen die ze samen meemaken. Batpig, een personage uit Knipoog, krijgt nu een eigen graphic novel! Verder kan ik niet wachten op Dappere Ridster: Sint zit vast, een leuk kinderverhaal vol progressieve boodschappen.

Dit zijn de boeken die ik in oktober wil gaan lezen. Er komt vast nog genoeg bij, want mij kennende ga ik nog wel wat boeken in huis halen. Wat ga jij lezen aankomende maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.