To Be Read September 2019

De maand september staat al weer voor de deur, dus het wordt tijd voor mijn To Be Read-stapel! In september ga ik beginnen met mijn master en ik heb geen idee hoeveel tijd ik hieraan kwijt ga zijn, dus het zou kunnen dat ik een stuk minder boeken kan lezen dan normaal. In augustus ging ik in ieder geval lekker. Ik wilde zes boeken lezen, waarvan ik eentje niet heb gelezen en eentje deels heb gelezen. Dat is niet erg, want ik had in totaal dertien boeken gelezen!

Ik ben momenteel bezig in Ashan, maar ik had dit boek niet in augustus kunnen uitlezen. Nou, dan maar uitlezen in september! Dit is een fantasyverhaal over Ashan, een kooivechter die eigenlijk de oudste zoon is van een rijke koopman. Je leest over zijn avonturen en die van zijn zusje en broertje, tot nu toe leest het erg fijn!

De psychiater en het meisje is een boek dat we bespreken tijdens de Boekverslinders Leesclub in Noordwijk. Normaal lezen we YA-verhalen, maar nu wilden we iets anders uitproberen!

Brave New Love is een boek dat we bespreken tijdens de ProudYA-leesclub in de bibliotheek in Rotterdam tijdens de Rotterdam Pride, mooi in het thema van diversiteit! Lysander Mazee en Jen Minkman zijn ook van de partij, dus dat wordt vast een mooie avond vol interessante gesprekken. Hier is de link naar het Facebookevenement!

Meer gelukkig dan niet is het nieuwe vertaalde boek van Adam Silvera, zijn debuut. Weer een hele mooie cover, ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal gaat worden!

De verminkte koning is het nieuwe boek in de Grishaverse en gaat over Nikolai, een oude bekende uit de Grisha-serie. Nikolai vond ik een geweldig personage en ik kan niet wachten om over zijn avonturen te gaan lezen!

Vorige maand deed ik mee met de readalong georganiseerd door thequeenofgeek op Instagram en dat was zo leuk! We lazen het eerste deel in de Schemering-trilogie, maar in september gaan we het vervolg lezen, namelijk De kleuren van schaduw. Ik vond door de readalong het eerste deel echt geweldig, dus ik lees het vervolg maar al te graag! Volg vooral thequeenofgeek voor details voor de volgende readalong, het zou zo maar kunnen dat je kans maakt op een toffe prijs als je eraan meedoet…

Riverdale de roadtrip is het tweede boek over de Netflix-serie en uiteraard ga ik weer cosplayen als Jughead om dit boek in het zonnetje te zetten! Dit boek speelt zich af aan het einde van het tweede seizoen, wanneer de groep vertrekt naar een plek voor hun laatste hoop…

Het Koninkrijk is een prachtig vormgegeven boek en een futuristisch sprookje vol spanning. Dit boek lijkt me ontzettend gaaf, dus ik weet zeker dat ik er flink van ga genieten!

Tot slot wil ik A Strange Kind of Brave lezen, het nieuwe boek van Sarah Moore Fitzgerald. Sarah heeft me persoonlijk dit boek naar me opgestuurd, zo lief! Sarah is een van mijn favoriete auteurs en ik vind haar verhalen geweldig, dus ik wil zeker dit boek snel lezen en net zo emotioneel raken als de vorige keren dat ik een van haar boeken las.

Dit zijn de boeken die ik in september ga lezen. Hopelijk gaat me dat ondanks de studiedruk lukken, want er zijn genoeg mooie boeken die op me aan het wachten zijn! Welke boeken staan op jouw lijstje om binnenkort gelezen te worden? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.