To Be Read September 2020

In de afgelopen maand wilde ik 8 boeken lezen, wat ik met gemak haalde. Niet alle boeken die ik had uitgekozen had ik verslonden, maar het was een prima maand! De aankomende maand is nog een beetje onzeker, aangezien ik fulltime ga werken. Ik weet dan niet of ik erg veel kan lezen, maar ik heb wel een mooie TBR opgesteld van boeken die ik graag lees de aankomende maand!

Ik ben nu bezig met Midnight Sun, maar dat is een behoorlijk dikke pil die ik in augustus niet uit kan lezen. Dit is Twilight, maar dan vanuit het perspectief van Edward. Ik vind het boek haast luguber, ik vind de kijk in de gedachtegang van andere personages erg interessant en het is nog spannend ook op sommige stukken. Ik ben geen groot fan van Twilight, maar deze nieuwe blik op de serie is erg verfrissend. In september lees ik hem uit!

Er zijn twee boeken die in augustus uitkwamen, maar daar hoop ik nu pas aan te beginnen. Ten eerste wil ik Liefde van A tot Z lezen, welke me een erg mooi verhaal lijkt vol diversiteit. Daarbij hoop ik aan Het negende huis te beginnen, het nieuwe verhaal van Leigh Bardugo! Mijn fangirl moet dit boek recenseren, maar ik hoop na haar het boek te lezen.

Dan nog twee releases van september die ik hoop te lezen, namelijk Zomerburen van Rianne Robben en Onvindbaar van Kathy Tailor. Onvindbaar lijkt me een spannende thriller vol mysteries en geheimen (naar mijn idee een ideaal verhaal voor tijdens de herfst), terwijl Zomerburen een verhaal is van eigen bodem waarin het gaat over de opbloeiende liefde tussen twee meisjes in Drenthe. Ik hoor van zo veel mensen dat dit verhaal erg prettig is, dus deze hoop ik erg graag te lezen! De auteur heeft een pre-orderactie waarin je zelfs een geheim hoofdstuk kan ontvangen en meer, dus nog meer reden om dit boek vooruit te bestellen!

Tot slot zou ik Rijk der Stormen verder willen lezen, want ik ben dol op de Glazen Troon-serie. Deze serie zit vol magie en de meest indrukwekkende personages en ik hoop gewoon dat het nooit eindigt! Dit zijn ook aardig dikke pillen, dus ik ga niet al te gehaast door het boek heen. Ik weet ook niet of ik hem kan uitlezen in september, maar ik ga er zeker verder in!

Zes boeken dus, maar wie weet of er nog andere boeken bij gaan komen. Ik heb dus nog geen idee hoe de maand gaat lopen, maar ik hoop nog steeds mijn leesgedrag aan te houden! Welke boeken ga jij de aankomende maand lezen? Laat het me weten!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Mooie lijst! Ik hoop aankomende maand ook Liefde van A tot Z te lezen. Ook wil ik graag Full Disclosure en Cinder & Ella lezen.

    1. Leuk! Mochten we op hetzelfde moment Liefde van A tot Z lezen, kunnen we elkaar op de hoogte houden wat we ervan vinden 🙂

  2. He, die Zomerburen is wellicht een leuk cadeautje voor een vriendin van me! Bedankt.

    (Volgens mijn boekenkast is het trouwens ‘Rijk van Stormen’…)

    1. Graag gedaan! 🙂 En goed dat je het zegt, ik heb het even aangepast!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.