To Be Read September 2021

De afgelopen maand had ik lekker veel gelezen, en dat wilde ik maar al te graag doorzetten in september. Ik heb twee weken vrij, dus ik wilde lekker veel gaan lezen. Een rustig avondje op het balkon met een boek, daar maak ik wel tijd voor! Ook ga ik werken in Den Haag, dus tijdens de reis in het openbaar vervoer kan ik ook boekenverslinden. Genoeg te lezen dus! Zie hier de boeken die ik de komende maand wil gaan lezen.

In augustus kwam ik er niet aan toe, maar in september wil ik Het oordeel van de wolf lezen. Door de Netflixserie ben ik weer helemaal hyped rondom de Grishaverse, dus ik wil in september deze afsluiter van een serie lezen. Mijn recensie zal uiteindelijk verschijnen bij Fantasywereld!

Als je mijn recensie van Gozert hebt gelezen, weet je dat ik enorm fan ben van dit boek. In september wil ik het vervolg gaan lezen, namelijk Luna! Dit gaat over een ander personage, waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben. Ga dit boek vooral lezen, want het is ontzettend mooi!

Ik ben momenteel bezig met Water van Holly Black, het nieuwe vertaalde boek welke ook over faerie gaat. Tot nu toe vind ik het een heel luguber en duister boek, ik geniet er enorm van! In september zal ik nog een paar speciale blogs plaatsen over dit boek. Holly Black is bekend van de Elfhame-trilogie, en nu kan je nog meer genieten van haar verhalen (en dan bij voorkeur met een limited edition!).

Het derde deel van Enigma kwam binnen, een science fiction waarin kunstmatige intelligente naar een hoger niveau is getild en waarbij er buitenaardse wezens zijn die een connectie hebben met de hoofdpersoon… De worldbuilding is heel intrigerend, dus ik ben erg benieuwd naar het derde deel!

Ik heb Sterrenvlucht gelezen, een verbazingwekkende science fiction die zowel spannend, interessant en grappig is, en dan ook nog met een meeslepende schrijfstijl waardoor je zelfs van dit genre gaat houden als je er geen fan van bent. De uitgeverij had als verrassing ook het tweede deel opgestuurd (oftewel Sterrenzicht), dus nu kan ik verder met deze geweldige serie!

Verder hoop ik Sex Education: De Roadtrip te gaan lezen, zeker nu het derde seizoen van de serie aankomt! Daarnaast heb ik nog geen grote plannen, maar ik denk dat ik aardig vooruit kom met de boeken die ik in de planning heb staan. Heb jij nog boeken die je heel graag wil lezen de aankomende maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.