Vakantie Haul 2021

Afgelopen week zijn mijn fangirl en ik een paar dagen op vakantie geweest. Eerst drie dagen naar Parijs, en vervolgens nog twee dagen in Brussel. We hadden niet verwacht dat deze twee steden zo geeky zouden zijn, want we hebben flink veel spullen in huis geslagen! Ik vertel je graag wat we allemaal hebben gehaald, want dit zijn fantastische aanwinsten voor onze nerdcollectie!

In Brussel verkocht winkel Pele-Mele Pokémonkaarten, een groot pak voor 5 euro per stuk. Ik pakte een stapel met vrij nieuwe kaarten (dat probeerde ik af te leiden aan de bovenste kaart), en ik had gelijk! Veel nieuwe Pokémon zitten er tussen, en ze zijn ook allemaal in het Frans. Leuk om mee te nemen! In Parijs kocht mijn fangirl bij de Geekstore een muismat van My Hero Academia (aangezien ze die nog nodig had), een pin van Sailor Moon en bij de LaFayette kochten we een Pusheen in de vorm van een macaron. Zo schattig!

Uiteraard kochten we wat boeken, ik kocht er eentje en mijn fangirl kocht er drie. Zo kocht ik The Dark Powers of Tolkien, een boek waarin alle duistere personages van Middle Earth worden behandeld. Deze kocht ik in de WH Smith in Parijs, en in de Waterstones van Brussel kocht ik The Gifted, the Talented and Me. Ik had nog niet van dit boek gehoord, maar hij sprak mij erg aan door de humor en de awkward titel. Mijn fangirl kocht in Parijs Don’t hate the player, en in Brussel kocht ze XOXO (waar ze al een tijdje naar zocht) en Wonderland, aangezien ze erg fan is van Alice in Wonderland.

We kochten vooral veel figures. Zo hadden we een afgeprijsde grote Porg gezien, die zochten we al jaren! Mijn fangirl is fan van Death Note (voornamelijk van L), dus ze had een beeldje gekocht van hem in de stoel, een iconische pose als je de manga hebt gelezen of de anime hebt gezien. We kochten allebei een figure van Bakugo uit My Hero Academia, en we hebben wat Q-Poskets in huis geslagen. Ik haalde Midoriya van My Hero Academia en Tanjiro van Demon Slayer. Mijn fangirl kocht een Alice figure, die mooi past bij haar collectie.

Verder kocht ik bij de Ceelio een shirt van Pikachu, die gekleed is in verschillende slechterikken-pakken! Ook had ik er een onderbroek bij gekocht, zo ben ik volledig in stijl. Zo tof dat hier een collectie van is!

Dit zijn de aanwinsten van mijn vakantie. De prijzen vielen mee, we hadden er zo veel geeky winkels gevonden en kwamen voldaan thuis! Ik zal nog verslagen schrijven over de vakantie, dus dan kan je alle geeky tips van mij te horen krijgen. Wat vind jij de leukste aanwinst van de vakantie? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.