Verjaardag Haul #1

Op 31 oktober was ik jarig en werd ik echt ENORM verwend. Ik gaf een feestje voor familie en kennissen, gaf nog een klein feestje met huisgenootjes in Rotterdam, gaf nog een feestje voor wat vrienden en werd door vele mensen verwend. Mocht jij een van de mensen zijn die mij had gefeliciteerd of die mij een cadeautje gaf: ontzettend bedankt! Heel veel dingen waren van mijn verlanglijstje afgestreept (supertof), dus mijn verjaardag haul is een hele grote geworden… Ik heb hem zelfs moeten verdelen over meerdere delen!

 

Allereerst kreeg ik naast wat geld, ook wat boekenbonnen en wat lekkernij. Zelfs bloglezer Lisette stuurde een boekenbon op voor mijn verjaardag, zo tof! Iedereen weet wel dat ik zeker gebruik kan maken van deze boekenbonnen…

Ik kocht onder andere van het geld dat ik kreeg Een miljoen werelden met jou van Claudia Gray bij de Scheltema in Amsterdam. Deze was te vinden bij de tweedehandsafdeling en was zo gloed als nieuw, dus deze moest ik gewoon kopen. Het eerste deel (duizend stukjes van jou) vond ik heel gaaf en ik moet nog het tweede deel lezen, maar nu kan ik dus gewoon door zodat ik de hele trilogie lees!

Uiteraard kreeg ik wat Pokémonkaarten. Het zijn kaarten die opnieuw zijn uitgebracht van de eerste series en ik ben er erg blij mee! Ook kreeg ik nog van een supercool nerdkoppel uit Dordrecht een Japanse kaart van Raikou, wat een gave kaart is dat zeg!

Naast Pokémonkaarten was ik nog niet klaar met Pokémonmerchandise. Zo kreeg ik het Pokémon-magazine met daarbij een etui (vet volwassen voor een man van 23), een Rowlett uit de Happy Meal en wat strijkkraalfiguurtjes van onder andere Pokémon, Mario en Zelda. Zeker de strijkkraalfiguurtjes zijn leuk om mijn boekenkast te versieren!

Ik ben een groot liefhebber van Japan (vooral de geekcultuur die er omheen hangt), dus ik kreeg Tokyo Geek’s Guide, met alle geeky plekken die je kan bezoeken in Tokyo. Dit komt zeker van pas als ik ooit deze geweldige stad ga bezoeken…

Gravity Falls is een fantastische serie en ook van deze fandom kreeg ik een gaaf boek, namelijk een choose-your-own-adventure-verhaal! Hierbij reizen Dipper en Mabel in de tijd en moet je dus telkens keuzes maken zodat het verhaal volledig wordt beïnvloed. Echt supertof! Mijn recensie over dit boek zal nog verschijnen.

Van een van de boekenbonnen die ik kreeg, kocht ik Anne Amelia is er niet meer, een oude literaire YA van Best of YA. Ik ben echt onder de indruk van dit boek en ik zal er nog veel over vertellen in mijn recensie, maar ik kan verklappen dat dit een echte aanrader is.

Van veel verjaardagsgeld maakte ik een grote bestelling. Ten eerste kocht ik het derde en vierde graphic novel verhaal van Avatar The Last Airbender, namelijk The Rift en Smoke and Shadow. Dit verhaal gaat verder waar de serie is gebleven en ik vind beide verhalen erg goed! Sowieso zijn die hardcovers echte plaatjes, mijn recensies zullen zeker nog verschijnen. Ik ben een groot fan van Steven Universe, dus daar kocht ik het artboek van waar alles wordt verteld over de oorsprong van de serie en wat er allemaal bij komt kijken. Tot slot kocht ik wat delen van Sword Art Online (de novelles), aangezien ik die aan het sparen ben. Ik kan weer even verder met lezen dus!

Dit is het eerste deel van mijn Verjaardag Haul. Bereid je dus voor op meer! Ik ben ontzettend dankbaar voor alle cadeautjes en hoop snel alle boeken te gaan lezen die ik binnen heb gekregen. Dit is eerste deel is in ieder geval een goed begin van een mooie verjaardagsbuit!

Welk cadeautje vind jij het leukst?

 

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • boekenwormmam op november 16, 2017 om 11:32 am
  • Reageer

  Wow wat een haul! Echt super gaaf zeg!

 1. Uit deze haul vind ik de strijkkralen het leukst! Iemand heeft echt de moeite genomen om die voor je te maken! Ik hou van die kleine persoonlijke dingetjes <3

 2. Wauw wat een heerlijke haul al. Yeay stan bucks haha.

 3. Heeft er nu echt niemand chips cadeau gegeven?

  1. :'(

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.