Verjaardag Haul #1

Eind oktober was ik jarig, ik werd gewoon 25 jaar! Hoewel ik nog wat verjaardagsgeld en bonnen moet uitgeven, laat ik je graag zien wat ik van mijn ouders, familie, fangirl en vrienden kreeg. Ik ben weer goed verwend, want ik heb genoeg leuks gekregen!

Mijn ouders trakteerden me op een etentje in Amsterdam en een bezoekje aan Showponies 2, de theatervoorstelling van Alex Klaassen! Ontzettend toffe show, een mooi vervolg op de eerste show! Daarnaast kreeg ik nog dit toffe boek, waarbij ik elke dag kan tekenen. Ik probeer de laatste tijd steeds meer te tekenen, dus dit komt zeker goed van pas!

Mijn zusje en ik gaan eind dit jaar naar een kerstmarkt toe als cadeau. Dit jaar gaan we naar Münster, welke een ontzettend leuke kerstmarkt schijnt te hebben. We gaan via Slangenreizen, wat prima bevalt als je het niet erg vindt om weinig slaap te hebben door de busreis.

Mijn fangirl gaf een fotoboek van onze reis naar Tokyo. Een goed gevuld fotoboek van de Kruidvat, wat is hij mooi! We hebben samen de hele indeling gemaakt en foto’s uitgezocht, een mooie manier om even herinneringen op te halen naar onze favoriete vakantie!

Ik gaf een 25-diner voor vrienden van mijn dispuut, waarbij ik wat toffe cadeau’s kreeg. Zo kreeg ik een boekje met allemaal leuke stukjes van mijn vrienden en een prachtige speech die door het hele dispuut was gemaakt. Ook kreeg ik de dvd-collectie van Shrek (een thema dat vaak aan de orde komt op borrels), maar ook twee boeken van The Legend of Korra, met de artwork van het tweede en derde seizoen. Van het eerste en vierde seizoen heb ik al de artbooks, nu heb ik dus de hele collectie compleet!

Tot slot kreeg ik een knuffel van Appa, de vliegende bizon van Aang in The Last Airbender! Hij is lekker pluizig en ik vind hem echt fantastisch! Een heel origineel cadeau dat ik totaal niet had verwacht!

Ik heb behoorlijk wat leuke kaartjes en bonnen gekregen. In mijn volgende verjaardag haul laat ik zien wat ik heb gekocht van alle bonnen en het verjaardagsgeld dat ik heb gekregen. Genoeg om uit te kiezen!

Lekkere chocola, een grappig memory spel, maar ook merchandise uit Japan, zoals My Hero Academia en de mascottes van Tokyo Sky Tree. Mijn oom is voor werk een paar keer naar Japan gegaan, dus tijdens een van zijn bezoekjes had hij wat voor me meegenomen.

Van mijn dispuut kreeg ik nog mooie manchetknopen met het wapen van ons dispuut. Van andere vrienden kreeg ik een Minion-kerstbal (ja, ik haat minions dus dit is leedvermaak), een Nanoblock van Charizard en het vierde deel van de progressive-novels van Sword Art Online. SAO vind ik heel tof en ik vind het vernieuwde verhaal ook erg interessant, dus dat is weer mooi leesvoer!

Mijn haul is nog niet compleet, want ik moet mijn bonnen en verjaardagsgeld uitgeven. Er komt dus nog een haul aan, met nog meer toffe cadeau’s die ik heb gekregen van vrienden en familie!

1 reactie

    • Merel Kuitert op november 23, 2019 om 8:59 am
    • Reageer

    Wauw wat heb jij veel gekregen, vette cadeaus !

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.