Verjaardag Haul #2

Mijn verjaardag was groots gevierd als je kijkt naar alle cadeautjes die ik heb gekregen. Fandomspulletjes, boeken, boekenbonnen, geld en meer! Ik ben flink verwend op mijn verjaardag en nu kan je nog meer cadeautjes zien die ik heb gekregen van vrienden en familie.

 

Van mijn huisgenootjes kreeg ik twee ontzettend leuke en originele cadeautjes. Ze zeiden tegen mij dat ze geen cadeautjes wilden geven die al in mijn verlanglijst stonden, maar juist iets wilden geven wat mij zou verrassen. Ten eerste kreeg ik Cluedo, een superleuk bordspel dat ik vaker met ze heb gespeeld. Daarnaast weten ze dat ik gek ben op kip (als in: elke keer als we samen eten bied ik aan om iets te koken met kip erin), dus ze hebben een kookboek voor mij gekocht met allemaal kipgerechten. Ik heb al beloofd af en toe een gerecht uit het boek te maken, want het ziet er allemaal zo lekker uit!

Mijn vriendin wist mij ook te verrassen met twee hele leuke cadeautjes. Zo kreeg ik de geïllustreerde editie van het tweede Harry Potter-boek! Ik vond de eerste erg mooi dus ik hoop snel dit boek te gaan lezen (hoewel ik al meer dan vijf keer Harry Potter heb gelezen, maar die boekenserie blijft altijd mooi). Ook kreeg ik een funko pop van Mabel uit Gravity Falls. Niet de gewone funko pop, maar een hele speciale! Het is een exclusieve pop van Mabel waarvan ik had verwacht dat die niet in Nederland beschikbaar was. Nou, toch wel! Mijn fanboyheid zat echt te gillen van enthousiasme toen ik de funko zag.

Van een paar van de boekenbonnen die ik heb gekregen kocht ik The Jewel en Verdermeer. Beide boeken die ik al heb gelezen, maar zo mooi vind dat ik ze ook in mijn boekenkast wil zien staan! The Jewel lijkt heel meisjesachtig, maar is juist heel luguber en spannend. Verdermeer lijkt heel wat op Alice in Wonderland, maar dan met prachtige beschrijvingen van Tahereh Mafi die dit verhaal toch heel origineel weet te maken.

In Eppo Strips in Eindhoven kocht ik van wat verjaardagsgeld 50 Pokémonkaarten die ik nog niet had. Ik heb zo veel mogelijk kaarten geprobeerd te vinden van de nieuwe Pokémonregio, aangezien ik daar nog weinig kaarten van heb. Ik heb ook al een Pokémonkaartenpakket gekocht op Dutch Comic Con, dus ik wil mijn verzameling weer eens bijwerken en hopelijk wat mooie foto’s maken in combinatie met boeken.

Van mijn ouders kreeg ik naast wat geld ook Schildpadden tot in het oneindige, het nieuwe boek van John Green! De Nederlandse editie is erg goed en hoewel ik pas net ben begonnen in het verhaal, ben ik er nu al gek op.

Dit was mijn haul, maar er is nog meer! Ik moet nog de laatste cadeautjes binnen krijgen, dus die kan je de volgende keer zien. Wat een verwennerij! Welke cadeautjes vind jij heel tof? Laat het me weten in een reactie hieronder!

10 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Wat een vette haul!

 2. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! De geïllustreerde edities van Harry Potter zijn zo mooi en die Funko ziet er ook echt tof uit 🙂 Ik ben benieuwd wat je van Schildpadden tot in het oneindige gaat vinden, ik ben dit boek momenteel aan het lezen en ik vind hem erg leuk tot nu toe!

  1. Mijn recensie van het boek staat al online! Zeker een mooi boek 🙂

 3. Heerlijke haul. Wat een leuke Mabel. 😀

 4. Ooooh, hier krijg ik hartjesogen van <3 Behalve dan van de Gouden Kip, dat klinkt als een slecht Chinees restaurant (sorrynotsorry)

  1. MAAR HET IS ECHT HEEL LEKKER INGE!!!

   1. MAAR IK BEN ECHT HEEL ERG VEGETARISCH JOOST!!! (ja sorry)

    1. O SHIT MAAR KIP IS ZO LEKKER HOE LEEF JIJ DAT LIJKT ME ZO LASTIG

     1. (Ik ben heel stiekem ooit vegetarisch geworden omdat ik vlees helemaal niet lekker vond en ik het makkelijker vond om te zeggen dat ik vegetarisch was) (ik zou niet eens meer weten hoe kip smaakt eigenlijk?!)

     2. (smaakt vet lekker)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.