Verjaardag Haul #2

Ik ben genoeg verwend tijdens mijn verjaardag eind oktober. Naast allemaal leuke cadeautjes, kreeg ik ook wat boekenbonnen en enveloppen met geld. Die moest ik uiteraard even opmaken! Ook kreeg ik nog wat verlate cadeautjes, die ik zeker moet showen. Hierbij dus het tweede deel van mijn verjaardag haul! De eerste kan je hier zien.

Met wat verjaardagsgeld haalde ik Pokémon Shield, de nieuwe Pokémongame voor op de Switch! Tot nu toe vind ik het heerlijk om te spelen. Aangezien ik ook mijn bachelor had gehaald, had een vriendin als extra een Pokémontrainerdiploma gegeven, hilarisch!

Daarnaast had ze nog meer cadeautjes voor me. Zo kreeg ik een doosje met een Eevee die vecht tegen Pikachu, waarbij de onderkant wat lichtjes bevat! Zo heb ik een leuk lichtje voor op mijn kamer in Rotterdam.

Daarnaast had ze een Oddish-plantenpotje gemaakt, geniaal! Ook kreeg ik een lightbox die van kleur verandert. Zelfgemaakte cadeautjes zijn zo ontzettend leuk, echt zo fijn als iemand zo veel werk in cadeautjes stopt.

Daarbij had ik met een bon de strategy guide voor Pokémon Shield gehaald. Deze gebruik ik altijd om achteraf te checken of ik alle Pokémon in een bepaald gebied heb gevangen, en daarbij bevat deze gids genoeg tips voor de games! Erg leuk om te gebruiken tijdens het spelen, en ook mooi om door te bladeren!

Tot slot kocht ik wat boeken van de boekenbonnen die ik heb gekregen. Ik haalde uiteindelijk zes boeken, hoewel ik er nog eentje extra wil halen. Ten eerste wilde ik De dag dat ik verdween halen, want Lisa Thompson schrijft echt fantastische boeken. Dit ga je niet geloven is ook een boek dat ik wilde hebben, want Adam Baron wist mij omver te blazen met zijn vorige verhaal. Ik haalde ook het tweede deel van De Eindeling omdat ik daar zo benieuwd naar ben en om in de kerststemming te komen haalde ik ook het tweede deel van De kerstmisaurus! Ook keek ik enorm uit naar het laatste deel van Iskari, dus deze had ik in huis gehaald, samen met Alle sterren, die nu afgeprijsd is. Ik heb nog een beetje verjaardagsgeld over, dat ik ga uitgeven aan The Rise of Kyoshi, het verhaal van twee avatars voor Aang! Dit is een YA-verhaal en ik ben heel benieuwd hoe de wereld van Avatar in boekvorm is.

Dit zijn alle cadeautjes die ik kreeg voor mijn verjaardag. Zo blij ermee! De komende tijd dus genoeg te gamen en te lezen!

Wat vind jij het leukste verjaardagscadeautje?

2 reacties

    • Sylvia op december 20, 2019 om 4:11 pm
    • Reageer

    Zelfgemaakte cadeautjes zijn het leukst om te krijgen en als dat niet mogelijk is (kan natuurlijk) dan cadeautjes die speciaal voor jou uitgezocht zijn en compleet bij je passen (en die je niet verwacht).
    De twee boeken, derde deel Iskari en tweede deel De Kerstmisaurus lijken mij fantastisch! Ze staan beide op mijn verlanglijstje 😍

    1. Ik heb het tweede deel van De Kerstmisaurus inmiddels gelezen, echt ontzettend leuk! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.