Verjaardag Haul 2020

Mijn verjaardag was eind oktober, maar door wat bestellingen die ik deed van mijn verjaardagsgeld kwam de buit aan cadeautjes wat later binnen. Nu heb ik alles binnen, en laat ik je graag zien wat voor leuks ik heb gekregen van mijn familie en wat vrienden. Ik ben erg verwend, dus hierbij een geslaagde Verjaardag Haul!

Mijn fangirl heeft een eigen webshop (The Queen of Geek Shop) waarin ze veel producten maakt met een geeky randje. Zij maakte voor mij onderzetters van Avatar The Last Airbender, elk van een element! Erg leuk, in ons appartement hebben we dan wat mooie onderzetters voor de theemokken en bekers. Ik ben ook REP van deze webshop, dus met de code NERDY10 krijg je 10% korting op je bestelling!

Mijn fangirl bestelde ook een Pokémon verjaardagstaart met Espeon en Eevee, hoe leuk! Deze taart is gemaakt bij Alice in Cakeland, die naast taarten ook heerlijke cupcakes en koekjes maakt.

Ze gaf mij ook een shirt van Avatar The Last Airbender, ook erg mooi! Hij zit gelukkig erg goed, dus ik ben ontzettend blij met deze aanwinst. Ik had nog geen shirt van Avatar, dus zo kan ik mijn fandom eindelijk showen!

Tot slot gaf ze me nog vele artprintjes van onder andere Your Name, My Hero Academia, She-Ra and the Princesses of Power en uiteraard Avatar. De printjes van Avatar zijn zo prachtig en de kleine illustraties bij de personages zijn zo passend! Deze ga je vast nog wel voorbij zien komen op mijn Instagram, want ik wil ze allemaal goed showen.

Van mijn zusje en haar vriend kreeg ik Super Mario 3D All Stars, een game die ik heel graag wilde hebben! Ik heb nu al een groot deel van Super Mario Galaxy gespeeld en vroeger had ik Sunshine op de Gamecube, dus het is heerlijk nostalgisch om deze spellen weer te spelen. Deze gamebundel ga ik nog veel uren spelen!

Van mijn huisgenootje kreeg ik een lekker kookboek vol Japanse gerechten, en mijn buren gaven mij een leuk boekje over bijzondere plekken in Nederland en een chocoladereep.

Van mijn verjaardagsgeld kocht ik onder andere twee hardcover graphic novels van Avatar. Ik heb al een grote collectie, dus ik ga daar zeker mee verder! Ruins of the Empire vond ik een erg tof verhaal, en alle losse verhalen van de avonturen van Aang en zijn vrienden waren grappig, ontroerend en geven iets meer achtergrondinformatie over bepaalde personages. Mooie aankopen!

Tot slot kocht ik de Pokémon Adventures Diamond and Pearl box, want ik wilde verder met de manga van Pokémon. Ik heb al vier boxen, maar deze ontbrak nog! Meteen elf delen aan manga, dus zo kan ik wel vooruit!

Dit zijn mijn cadeautjes die ik dit jaar kreeg. Ik ben er in ieder geval heel blij mee, want al deze cadeautjes zijn me heel dierbaar en de meesten stonden ook hoog op mijn verlanglijst. Op naar de volgende verjaardag!

Wat vind jij het leukste cadeau dat ik heb gekregen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.