Verjaardag Haul #4

Het is alweer een tijdje geleden, maar hier alweer een verjaardag haul! De vorige keer liet ik veel cadeautjes zien van vrienden en familie (deel 1, deel 2, deel 3) en nu laat ik wat verlate cadeautjes zien die ik de afgelopen tijd heb gekregen. Een paar vrienden konden niet bij mijn feestje zijn of konden niet op tijd hun cadeautje krijgen, dus kreeg ik ze wat later dan verwacht. Totaal geen probleem natuurlijk, want de cadeautjes die ik kreeg waren fantastisch!

P1060529_edited

 

Ten eerste kreeg ik van Rik en Nichon, mijn Animeconmaatjes een Funko Pop van Mikasa, bekend van Attack on Titan. Deze anime vind ik echt fantastisch en zo spannend en Mikasa heeft zeker een plekje veroverd in mijn hart. Haar als Funko Pop hebben is super! Ik vind het erg lijken op het personage, zelfs het hele kostuum is goed gemaakt. Bedankt Rik en Nichon!

 

P1060531_editedVan de blogger met dat geweldige haar die zo maar mijn zus zou zijn (ja, ik heb het over Ellis) kreeg ik de Funko Pop van Harry Potter, maar niet zo maar Harry Potter, hij heeft zijn Quidditchkostuum aan, compleet met bezemsteel en gouden snaai! Echt een fantastisch cadeau, deze gaat samen met het beeldje van Ilse bij mijn Harry Potter boeken! Bedankt Ellis!

 

P1060532_editedVan mijn verjaardagsgeld bestelde ik een Funko Pop bij CustomJewels. Katniss was vorige maand nog niet verkrijgbaar, dus het was een pre-order maar deze week waren ze eindelijk beschikbaar! CustomJewels is echt een geweldige webshop, want binnen een dag had ik Katniss binnen! Deze kan dus staan bij mijn verzameling van Hunger Games boeken. Wil je meer weten over CustomJewels? Neem dan even een kijkje op mijn review van deze webshop.

 

P1060534_editedVan mijn toneel/impro/regisseur-collega/maatje Mirjam kreeg ik een superleuk pakketje van Gravity Falls. Ik had deze serie aan Mirjam aangeraden en ze had alle afleveringen binnen twee dagen gekeken! Een cadeau van Gravity Falls vond ze dus wel gepast, dit kwam helemaal uit Amerika en de afzender was ook the Mystery Shack (de plek van Gravity Falls, de winkel van Grunkle Stan), hoe tof! De plaatjes van Stan zijn zo grappig, deze hebben ook een leuk plekje gekregen in mijn boekenkast! Onwijs bedankt Mirjam!

P1060535_edited

 

Eline had mij al verblijd met een poster van Pokémon en buttons van Adventure Time, maar er was meer! Ik ging speciaal naar Haarlem Centraal om daar even een cadeautje op te halen. Het zat in een koker die ontzettend flink was ingepakt, dus na veel frustratie, intense knipacties en gescheur was de koker open, ik juichte hardop het station van geluk, want ik heb de map van The Last Airbender-wereld gekregen! Hij ziet er heel mooi uit en ik vind het echt een tof cadeau. Bedankt Eline!

 

Mijn Verjaardag Haul is zo goed als klaar, alleen zijn er nog een hoop boeken die ik heb gekocht van mijn verjaardagsgeld. Deze zal ik later nog laten zien, aangezien nog niet alle boeken binnen zijn. Ik kan in ieder geval verklappen dat ik nog een paar geweldige boeken heb gekocht/besteld, dus kijk zeker uit naar die verjaardag book haul!

Welke cadeautjes hiervan vind jij het leukst?

4 reacties

1 ping

Naar het reactie formulier

  1. <3 <3 Hartjes voor Harry

    1. <3 <3 Hartjes voor jouw haar

  2. DE INPAKKOKER UIT DE HEL!
    Het is dat het een mooie poster was, maar anders… Wat een gedoe was het om dat ding open te krijgen xD

  3. Wat een leuke cadeaus heb je gekregen Joost! :3

  1. […] NerdyGeekyFanboy […]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.