Verwachte boeken in november waar ik naar uitkijk

Vorige maand postte ik een lijstje met boeken die ik graag wilde lezen en uitkwamen in oktober. Door de vele leuke reacties besloot ik zo’n blogpost nog een keer te maken, dan uiteraard voor de maand november! In november komen er ook weer een paar coole boeken uit, dus daar kan ik met gemak over bloggen!

 

The Young World #2 De Nieuwe Orde – Chris Weitz – 17 november

Voor Young Adult Books kon ik een uitgeprinte versie lezen van De Nieuwe Orde, ik heb hem dus al gelezen, en dat voordat hij uitkomt! Ik vond het boek erg gaaf en gaf het maar liefst 4 sterren, mijn recensie kan je lezen in het magazine van Young Adult Books.

Schuld – Mel Wallis de Vries – 3 november 

Dit boek komt er al snel aan, weer een nieuwe YA-thriller van onze Nederlandse Mel! Ik heb in de trailer gespeeld van dit boek, die staat binnenkort online! Dit boek wordt zo spannend, zelf weet ik nog totaal niet hoe het afloopt, maar ik wil zo graag weten wat er gaat gebeuren in het boek! Mel is naast een hele geweldige vrouw ook een goede schrijfster en ze weet mij vaak te verbazen met haar onverwachte eindes.

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine #3 Bibliotheek der zielen – Ransom Riggs – 9 november 

Ik heb zelf de Engelse versies van deze serie, maar deze maand komt ook de vertaling van het derde en laatste deel van De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine uit! Het belooft weer heel spannend te worden, ik kan niet wachten om dit boek te lezen! Helaas is de Nederlandse cover nog niet gemaakt, maar hij ziet er hetzelfde uit als de Engelse, alleen dan Nederlandse tekst.

De Helse Creaties #3 Clockwork Princess – Cassandra Clare – 5 november 

De IJzeren Prins kan ik binnenkort gaan lezen en recenseren voor Fantasywereld en daarna kan ik door met het derde en laatste deel! Ik hoor al dat het einde echt zielsveel pijn doet en volgens mij heb ik wat spoilers gelezen dus ik vrees dat bepaalde personages het niet redden. Iedereen is er zo enthousiast over, dus dit boek wil ik zeker gaan lezen!

 

Deze maand misschien niet zo veel boeken die ik wil lezen vergeleken met de vorige maand, maar dan kan ik juist wat opschieten met andere oudere boeken die ik ook nog graag wil lezen! Voor de maand november zitten er in ieder geval een aantal mooie pareltjes bij.

 

Naar welke boeken kijk jij uit die in de maand november uitkomen?

 

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Mariëlle op oktober 28, 2015 om 12:36 pm
  • Reageer

  Op jou aanraden was ik begonnen aan de helse creaties van Cassandra Clare (in het Engels trouwens) iemand ik had binnen 3 dagen alle delen uit. En ja. Het einde doet pijn, maar is ook hartverscheurend prachtig. ❤️

 1. Omhulde Stad moet ik maar eens snel gaan lezen! Ik wil ook nog even De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine herlezen. En De IJzeren Prinses heb ik in het Engels gelezen en echt, mind blown <3

 2. Ooooooooh is er weer een nieuw boek van Mel?! Ik weet nog dat ik het eerste boek (Waanzin) kreeg, want mijn moeder kende haar ergens van, dus ze kreeg het cadeau. Ik was alleen nog veel te jong. Toen ik het eindelijk mocht lezen van m’n moeder heb ik al haar andere boeken die in de bieb waren ook gelezen. Ik heb met deze erbij dan nog vier te gaan. Maar ik ga ze allemaal herlezen, en dat kan, aangezien ze zo spannend zijn dat je ze veel te snel uithebt…

  de IJzeren Prinses heb ik in het Engels gelezen, en ik vond het verreweg het beste boek van de serie… Mijn hart was gebroken, maar op het laatst weer aan elkaar gelijmd. Ik probeer niet te bedenken wat er na het boek gebeurt, want dan breekt mijn hart opnieuw. Echt een FANTASTISCHE serie 😉

 3. Naar die laatste twee ben ik ook heel benieuwd (al moet ik de vorige delen daarvan nog lezen haha).

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.