Verwachte boeken in oktober waar ik naar uitkijk

In de maand oktober zijn er weer heel veel boeken die uitkomen. Een stortvloed aan geweldige young adult boeken! Er staan zo veel geweldige boeken op de agenda, vandaar dat ik een lijstje heb gemaakt van alle leuke boeken die in de maand oktober uit komen en die ik dolgraag wil gaan lezen! De volgorde is gebaseerd op de dag wanneer de boeken uitkomen.

 

Mortality Doctrine #1 Geestesoog – James Dashner – 6 oktober

James Dashner ken je waarschijnlijk van The Maze Runner, maar hij is ook bezig met een andere serie! Deze serie gaat over Michael, een echte gamer die ook verstand heeft van hacken. Hij moet van de overheid een op hol geslagen gamer opsporen, iets wat levensgevaarlijk is. Dat klinkt spannend! Ik vond The Maze Runner geweldige boeken dus ik vermoed dat zijn nieuwe serie ook geweldig gaat worden! De cover ziet er trouwens ook heel gaaf uit!

Vuur en As #1 De Heerschappij van de Maskers – Sabaa Tahir

Maandenlang heb ik geweldige verhalen gehoord over dit boek op BookTube. In Amerika zijn ze helemaal weg van Vuur en as. Oorspronkelijk zou Sabaa Tahir het houden bij één boek, maar aangezien het boek zo populair is geworden heeft ze besloten door te gaan met het verhaal. Nu is het boek dan ook eindelijk vertaald en kan je het ook in het Nederlands lezen! En check die cover… Wow, die zou ik wel graag in mijn boekenkast zien staan!

Hier was ik – Gayle Forman – 8 oktober

Ook van dit boek heb ik al veel gezien op BookTube. Gayle Forman is vooral bekend van If I Stay (een boek dat ook verfilmd is) en haar die duologie vond ik erg mooi. Hier was ik is een standalone en gaat over Cody en haar beste vriendin Meg die een paar maanden geleden zelfmoord heeft gepleegd. Cody snapt totaal 2 Fire Sermon 1 Vuurpreek Francesca Haigniet waarom Meg zichzelf van het leven heeft beroofd maar tijdens dit verhaal worden vele geheimen bekend gemaakt en leert ze vele geheimen van Meg… Gayle Forman schrijft met veel gevoel en kan herinneringen en het heden goed combineren, dus ik ben heel nieuwsgierig naar dit boek!

Fire Sermon #1 Vuurpreek – Francesca Haig – 13 oktober

Dit boek heb ik al als recensie-exemplaar kunnen lezen en dit boek is ZO GOED. Mijn recensie komt in oktober online maar geloof me, dit boek wil je hebben. Dit boek ga je verslinden. Dit boek wordt jouw begin, jouw einde, jouw alles.

The Poinless Book 2 – Alfie Deyes – 15 oktober

Alfie Deyes heeft weer een Pointless Book gemaakt! Een boek met leuke en grappige opdrachten die je helemaal naar eigen zeggen kan invullen! Ik wil dit boek zeker uit gaan proberen, ik ben heel benieuwd wat voor opdrachten en spellen er allemaal instaan!

Oog om oog – Buddy Tegenbosch – 19 oktober

Buddy Tegenbosch heb ik gesproken tijdens de Best of YA-brainstormsessie en hij maakte me al heel nieuwsgierig naar Oog om oog. Ik had eerste weinig verwachtingen van dit boek maar na de brainstorm tel ik nu de dagen af totdat het boek uitkomt! Ik ben heel benieuwd hoe Buddy schrijft voor een echt YA-publiek en ik kan niet wachten om het boek te gaan lezen.


Endgame #2 De Luchtsleutel – James Frey

Endgame vond ik een geweldig boek. Het was zo spannend, een epische strijd die maar door bleef gaan en vele mooie plekken van de wereld die ik kon bewonderen tijdens het lezen. Nu komt James Frey met het vervolg en ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat!

De Kruisdraagster – Lydia Schwarz

De Kruisdraagster is een verhaal dat zich afspeelt in de toekomst waar er een ideale samenleving is. Anna bewaart alleen een groot geheim bij haar thuis… De Kruisdraagster zou het eerste deel zijn in een spannende serie en ik ben best benieuwd hoe het gaat worden!

 

Zoals je kan zien komen er weer een heleboel toffe boeken uit deze maand. Gelukkig dat ik jarig ben deze maand, wie weet heb ik dan toch genoeg geld om al deze toffe boeken in huis te halen!

 

Naar welk boek kijk jij enorm naar uit?

 

 

8 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik ben erg benieuwd naar vuur en as

  2. Hier was ik spreekt me wel heel erg aan, ook een gave cover~!

  3. Vuur en as, de luchtsleutel en De kruisdraagster kijk ik ook heel erg naar uit. Nog heel even wachten. 😀

  4. Er komen echt veel leuke boeken uit! Ben heel benieuwd naar Geestesoog, Vuur en As #1 en De kruisdraagster!

  5. vuur en as is echt een aanrader. heb hem in het engels gelezen en erg van genoten.

  6. Ik kijk heel erg uit naar Vuur en As. Ook ik heb Vuurpreek alvast mogen lezen en ik vond dat echt een heel gaaf verhaal. Ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat!

  7. Ik heb net An Ember in the Ashes (a.k.a. Vuur en as) gelezen, en ik moet zeggen dat het echt geweldig was! Zeker een aanrader.

  8. Ik ben benieuwd naar Vuur en As, iedereen is er zo enthousiast over!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.