Vooruitblik voor de maand februari

De maand februari gaat van start, dat betekent dat er wat leuke dingen gaan gebeuren! Ik heb namelijk veel evenementen en concerten op de planning staan, dus deze maand ga ik mij zeker niet vervelen. Kijk je mee naar alle gebeurtenissen die ik op mijn agenda heb staan die in het teken staan van fandoms en boeken?

 

Vrijdag 5 februari – Concert Imagine Dragons

Aanstaande vrijdag ga ik Imagine Dragons live zien in Ziggo Dome. Het voelt zo onwerkelijk, vrijdag ga ik gewoon feesten tijdens het concert van deze geweldige band! Ik had bij de verkoop in mijn eentje een kaartje gekocht omdat ik gewoon MOEST gaan, maar waarschijnlijk heb ik nog wel gezelschap. Ik heb staanplekken, dus dat wordt voetjes van de vloer en dansen alsof mijn leven ervan afhangt. Dat wordt genieten.

Zaterdag 6 februari – Voorleeswedstrijd

Zaterdag ga ik jureren bij de voorleeswedstrijd voor leerlingen uit groep 8 bij de plaatselijke bibliotheek. Dit deed ik vorig jaar ook en dat was erg leuk, dus ik ga dit jaar weer de strenge doch rechtvaardige jury uithangen (grapje, ik ben best een aardige jury).

Donderdag 11 februari – Concert Wolf Alice

Wolf Alice kende ik nog niet heel goed, maar Tessa zocht iemand om er mee naartoe te gaan en aangezien het niet al te duur is, ga ik die dag naar Paradiso voor een lekker concertje! Wolf Alice heeft een zangeres die ik graag live wil zien, dus dat wordt vast leuk!

Vrijdag 12 februari – Hungry Readers Leesclub in Boekhandel Stevens in Hoofddorp

Boekhandel Stevens organiseert altijd hele leuke dingen voor Young Adult-liefhebbers, deze keer gaan we het boek Bunkerdagboek bespreken. Ik heb er onwijs veel zin in en ik kan niet wachten om te discussiëren over dit boek, en daarnaast nog veel nerdy gesprekken aan te gaan met de rest van de deelnemers.

Zondag 14 februari – Tsunacon in Rotterdam

Een animeconventie, daar moet ik naartoe! Tsunacon is op mijn universiteit, dus ik kan vrolijk rondlopen in mijn tentamenzaal waarbij ik op de foto kan met coole cosplayers, hopelijk zelf een cosplay heb en wat merchandise koop. Het is wel op Valentijnsdag waarbij de conventie in het teken staat van de liefde, dus dat wordt pittig awkward waarschijnlijk. Hoera voor ongemakkelijkheid! Ik ben nog nooit naar Tsunacon geweest, maar ik kijk er wel enorm naar uit!

Woensdag 17 februari – Boekbespreking Daan & Nadia in Amersfoort

Deze dag ga ik naar een boekbespreking over Daan & Nadia, een ontroerend nieuw boek van Best of YA dat wordt vergeleken met The Fault in our Stars. Ik kan hiervoor nog het boek lezen op mijn iPad, ik ben heel benieuwd naar het boek!

 

Dit waren de leuke dingen voor de maand februari die ik ga doen. Wie weet komt er nog wat leuks bij, je weet het maar nooit! Na deze evenementen moet ik helaas wel aan de bak, want het einde van februari staat in het teken van tentamens voor mij… Naast deze evenementen, hoop ik ook nog veel boeken te gaan lezen, series en films te gaan kijken en veel te gaan fanboyen.

Wat voor leuke dingen ga jij doen in februari?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ohh, wat gaaf dat je naar Imagine Dragons gaat, heel veel plezier Joost!!

    1. Dank je Emma, ik heb er onwijs veel zin in!

  2. Ik zie je de 17e ^^”

    1. Dat wordt een heerlijke roze koeken-fissa

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.