Wrap Up April 2015

Deze maand heeft een soort dieptepunt wat gelezen boeken betreft… In januari las ik 24 boeken, in februari 27, in maart 36 en in de vierde maand van het jaar heb ik er maar 15 gelezen, waarvan een paar strips. Ach goed, 15 is al veel als je het vergelijkt met andere lezers,

PicMonkey Collage April

– The Imaginary World of… – Keri Smith – Recensie

The Imaginary World of is een boek waarin je zelf aan de slag kunt gaan. Je moet hierin je eigen wereld creëren. Ik ben nog niet heel ver, maar de opdrachten zijn ontzettend leuk en origineel, mocht ik wat verder zijn zal ik er een update van geven met mijn tekeningen/creaties van mijn verzonnen wereld, Fandomania!

– Game of Thrones achter de schermen Seizoen 1 en 2 – Recensie

Dit boek past bij de eerste twee seizoenen van Game of Thrones en vertelt over alle personages, de koningshuizen, acteurs en locaties. Een schitterend boek waar ik enorm van heb genoten.

– Ik ben bij je – Lorna Minkman – Recensie

Lorna Minkman heb ik gezien tijdens de YA-Boekenclub in Amersfoort van de Leesfabriek en daardoor kon ik dit boek laten signeren. Daarna las ik haar boek en ik was erg onder de indruk! Je leest vanuit een bijzonder perspectief en de personages weten mijn aandacht wel vast te pakken.

– The Gospel according to Larry – Janet Tashian – Recensie

Een boek wat ik kreeg van mede Best of YA-lid Manon, en ik heb enorm genoten van dit boek! Het gaat over een anonieme blogger die wereldberoemd wordt, hoe geniaal! Jammer genoeg worden de vervolgdelen niet vertaald, dus die ga ik ooit in het Engels aanschaffen.

– The Adventure Time Encyclopedia – Martin Olsen – Recensie

Dit boek is gewoon in één woord geweldig. Als je houdt van Adventure Time, dan vind je dit boek fantastisch! Het is lekker random, vol humor en prachtige illustraties.

– Southern Reach #2 Autoriteit – Jeff VanderMeer

Dit tweede deel vond ik spannend, maar erg lastig in te komen. Dit kwam vooral omdat dit boek veel dikker is dan zijn voorganger. Mijn recensie komt binnenkort op Fantasywereld!

– Water en Vuur #1 Water en Vuur – Victoria Scott – Recensie

Dit boek wilde ik al heel lang lezen en ik vond hem erg leuk! Ik heb wel als criticus wat kleine puntjes die beter konden, maar ik ben dol geworden op de Pandora’s in het verhaal! Laat dat tweede deel maar gauw komen!

– Avatar The Search Part 1 – Gene Luen Yang – Recensie

– Avatar The Search Part 2 – Gene Luen Yang – Recensie

– Avatar The Search Part 3 – Gene Luen Yang – Recensie

Het verhaal van Ursa, de moeder van Zuko… Wat een goed verhaal zeg! Ik was met één bepaald ding het niet helemaal eens, maar de uitwerking vond ik geweldig!

– Promille – Helen Vreeswijk – Recensie

Dit is het eerste boek van Helen Vreeswijk dat ik heb gelezen, en ik vond het een schokkend, realistisch en goed boek! Nu wil ik zeker meer boeken lezen van Helen Vreeswijk, wat schrijft zij goed zeg!

– Seeker #1 Seeker – Arwen Elys Dayton

Dit boek komt eind deze maand uit. Ik heb hem al gelezen en vond hem heel gaaf! Een mooie mix tussen sciencefiction, fantasy en ruige gevechten.

– Ik + Earl + de stervende Rachel – Jesse Andrews – Recensie

Eén van mijn favoriete boeken, wat een humor zit hierin zeg! Het is lekker grof, awkward en aan de andere kant ook heel zielig.

– Divergent #0.1-0.4 – Het verhaal van Four – Veronica Roth – Recensie

Eens wat meer weten over Four? Dan moet je zeker dit boek lezen! Heerlijk om weer even terug te komen in de wereld van Divergent, Veronica Roth kan zo goed schrijven!

– De avonturen van de familie Kane #3 De Schaduw van de Slang – Rick Riordan

Het laatste deel van de Egyptische serie van Rick Riordan, wat een tof einde! Precies goed, ik verveelde me nooit tijdens het lezen! Mijn recensie verschijnt binnenkort op Fantasywereld.

 

Dit waren dan de 15 boeken die ik deze maand heb gelezen. Hoe het gaat worden in mei? Geen idee! Ik krijg het nog best druk, veel uitjes, rijlessen, werken en meer, ondertussen flink lezen dan maar!

Hoeveel boeken heb jij deze maand gelezen?

8 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Heey wow ik heb een keer weer meer boeken in een maand gelezen dan jij! Ik las er 18 🙂

  1. Zo zo, dat is dit jaar nog niet voorgekomen! Ach dat komt ervan als je weer een druk leventje gaat leiden… :O

 2. Nou, ik vind het alsnog veel! En het gaat er toch ook om of je met plezier leest, niet hoeveel je leest. 🙂

  1. Dat is zeker waar! Heb echt van de meeste boeken echt enorm genoten! 🙂

 3. Wat een mooi aantal! Ik las slechts 6 boeken, maar ik ben dit jaar gestart met de #boekperweek uitdaging, dus dat dat betreft heb ik nog niet eens zo slecht gedaan.

  1. Als je die uitdaging aangaat, heb je het dus goed gedaan deze maand! 🙂 Iedereen heeft natuurlijk een ander tempo wat lezen betreft, als je er maar van geniet! 😉

 4. Woeeee je bent vooruitgegaan van een ‘boek die’ naar een ‘boek wat’!! Applaus! 😛 Je bent al bijna bij een ‘boek dat’ 😉

  1. Hahaha, ik ga vooruit 😛

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.