Wrap Up: Films die ik heb bekeken in februari

In 2017 ben ik van plan vijftig films te zien. Ik hou er namelijk van om films te zien, maar vorig jaar heb ik er naar mijn idee niet genoeg gezien. Ik begon de eerste maand van 2017 met het kijken van vier films, in februari kom ik juist op een magere drie uit… Oeps! Ik heb ook niet hele denderende films gezien, meer films die ik makkelijk kon kijken zonder heel veel aandacht er bij te hebben.

 

De eerste film die ik in februari keek was The Good Dinosaur. Ik zag er volgens mij vorig jaar wat van voorbij komen en ik was eerlijk gezegd wel benieuwd hoe deze animatiefilm was. Conclusie? Wel een oké film, leuk voor kids, wat minder leuk voor de wat ouderen. Ik miste waarschijnlijk wat humor ofzo, want de film heeft niet al te veel indruk op me gemaakt.

Twee van mijn huisgenootjes zijn helemaal weg van de film Spirit. Vroeger had ik een Spirit-vriendenboekje, terwijl ik de film nog nooit had gezien. Goed, nu werd het tijd om hem dan eindelijk te zien! Als kind zou ik hem waarschijnlijk leuk vinden, nu wist het me (net als The Good Dinosaur) vrij weinig te boeien. De muziek was echt te erg en in het eerste kwartier gebeurde er echt haast helemaal niks en dat einde vond ik op de één of andere manier zo sentimenteel en te happy? Ik heb wel even de jeugddromen van mijn huisgenootjes kapot gemaakt toen ik die film als het ware de grond in trapte… Ik vind paardjes trouwens nog steeds leuk en het was cool dat de film afspeelde in de tijd van de Amerikaanse kolonisatie.

Als laatste hebben we Alice Through the Looking Glass. Alice in Wonderland had ik jaren geleden in de bioscoop gezien en vond ik echt heel leuk, dus nu heb ik eindelijk het vervolg gezien. Het was iets anders dat ik had verwacht, maar ik vond Wonderland weer heel leuk om te zien (ben je blij Kwante?). Wel vond ik bepaalde dingen heel apart. De hele reden waarom de Rode Koningin zo boos was op haar zus? Echt ronduit belachelijk, helemaal toen uiteindelijk alles werd opgelost. Kom op scriptschrijvers, bedenk eens wat beters! Ik vond het vooral wat slapjes qua verhaal, maar de hele sfeer en de special effects deden het hem wel voor mij.

Zo, door de tentamens heb ik minder films kunnen zien dan gehoopt, maar in maart heb ik hopelijk meer tijd om wat films te bekijken!

Welke films heb jij de afgelopen maand gezien?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.