Wrap Up: Films die ik heb bekeken in maart

De derde maand van het jaar is voorbij en voor mijn Movie Challenge ben ik van plan om 50 films te zien in 2017. Dit staat gelijk aan ongeveer een film per week. Ik heb al gemerkt dat dit nog best lastig. Ik kijk niet snel een film en geef toch de voorkeur aan een serie. In de maand maart heb ik vier films gezien, wat nog best een prima aantal is!

 

De eerste film die ik vorige maand heb gezien ik Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos. Deze film is met de personages van Fullmetal Alchemist (de anime), die nu een avontuur beleven in een andere omgeving. Ik vond het jammer genoeg niet al te leuk om te zien. Het verhaal boeide me niet zo en de tekenstijl is vergeleken met de anime behoorlijk slecht. Jammer! Wel werd ik weer gek op de anime en ik hoop hem echt weer eens opnieuw te zien! The Sacred Star of Milos is te zien op Netflix mocht je geïnteresseerd zijn!

Daarna keek ik al snel Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, aangezien mijn moeder de dvd had meegenomen van de bibliotheek. Mijn zusje en moeder hadden hem een dag eerder gezien en vonden hem goed, dus ik ging hem erna ook kijken. Eindoordeel? Gemixte gevoelens. Hij was leuk, maar had rare verschillen met het boek en die laatste dertig minuten van de film, wat gebeurde daar nou? Ik vond het iets te gek naar mijn idee, maar het was wel een leuke film om te zien.

Mijn Netflixverslaving werd verder gevoed door het zien van Kung Fu Panda 2, een heerlijke animatiefilm waar ik zeker van heb genoten. De eerste film had ik gezien in de bioscoop met mijn familie (terwijl we als de enige mensen in de zaal zaten) en toen konden we hardop lachen, dat heb ik dus ook gezien toen ik het vervolg keek op mijn laptop!

Dan komen we uit bij een hele korte film, namelijk De Gruffalo. Dit is gebaseerd op het mooie kinderboek dat ik samen met mijn zusje vaak had gelezen. Het was erg leuk om te zien dat het verhaal nu te zien en te horen was op het beeldscherm. Het was echt precies zoals ik had verwacht! Ook deze korte film is te zien op Netflix.

Dit zijn de films die ik in maart heb gezien. Ik hoop eigenlijk wat meer films te gaan zien de komende tijd (ik heb genoeg dvd’s liggen die ik nog niet heb bekeken en mijn Movie Challenge kan wel een boost gebruiken), dus wie weet wordt de wrap up voor volgende maand iets groter dan deze. We gaan het zien! Heb jij een van deze films gezien, of heb je in de maand maart een hele leuke film gezien die ik ook echt moet kijken? Laat het me weten in de reacties!

1 reactie

  1. Ik snap je feels rondom Miss Peregrine’s echt helemaal… Ik baalde er zo van dat ze de krachten van Emma en Olive hadden omgedraaid! Heb je ook de cameo gespot? In de laatste dertig minuten was Tim Burton heel eventjes te zien!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.