Wrap Up: Gelezen boeken in april

Wat is lezen toch LEUK! In de maand april had ik veel zin om te lezen, dus dat is zeker te zien aan het aantal boeken dat ik heb gelezen. Het zijn er namelijk een hoop! Ik heb de leesflow weer helemaal te pakken (mede dankzij mijn toegenomen productiviteit door mijn bullet journal), dus ik ben weer veel verder met mijn reading challenge. In de maand april las ik maar liefst zeventien boeken. Tijd om door te nemen welke titels dat waren en wat ik ervan vond!

 

Ik begon de maand april met het lezen van Phobos2, een erg leuk en interessant vervolg op Phobos. Het hele ruimte-aspect vind ik zo gaaf om te lezen en daarbij heb ik Victor Dixen ook gesproken op Yalfest! Ook las ik de eerste manga van Sword Art Online Fairy Dance, waardoor ik flink wat herinneringen ophaalde van de anime. Vervolgens las ik Traveler, het tweede deel van Seeker. Het derde deel van deze reeks (Disruptor) kwam aan het eind van de maand uit, dus ik vond het een mooie planning om Traveler snel te lezen. Om mijn voorbereidingen op Yalfest nog beter te maken, las ik The Jewel van Amy Ewing, een verbazingwekkend leuk boek!

Naast het lezen van boeken, las ik ook drie volumes uit Psyren, een anime die steeds interessant en spectaculairder wordt. Daarna was het tijd voor een dikke pil, ik las namelijk Vrouwe Middernacht van Cassandra Clare. Deze wist ik best snel uit te lezen en daarna ging ik door met De mensenmarkt (het vervolg op Unplugged) aangezien ik Donna Freitas kon spreken tijdens Yalfest.

Sam Maggs zag ik op Dutch Comic Con en daarom las ik haar boek The Fangirls Guide to the Galaxy, een handboek voor fandoms en dergelijke. Ook las ik Op mijn schouders van Jennifer Niven, wat een mooi, hoopvol, indrukwekkend en bijzonder boek zeg! Deze maand kwam Piper Perish ook binnen en deze had ik binnen een dagje al uit. Na het lezen van Piper Perish ging ik meteen door met Stein Knap en het mysterie van de parallelle universums, die ik in een zit had uitgelezen. Ik doe mee aan de blogtour rondom dit boek, dus binnenkort kan je daar een recensie van verwachten.

Van Jessica kreeg ik een graphic novel, namelijk Tabatha. Deze las ik ook vrij snel, hij was behoorlijk luguber! Op Yalfest kocht ik Opgesloten (de novelle van The Jewel) en deze las ik ook vrij snel uit. Door mijn moeder las ik ook De geheime tuin, aangezien ze dit boek al een tijdje aan mij aanraadde en omdat de illustraties in het boek heel goed bij het verhaal passen. Tot slot las ik het manuscript van The Hate U Give, aangezien ik meedoe aan de blogtour rondom dit boek.

 

Zo, ik ging hard deze maand zeg! Ik zit al over de helft van mijn reading challenge van 100 boeken heen, dus dat gaat lekker! Misschien hoog ik hem nog wel eens op, maar voor nu wacht ik eerst even af hoe de komende maanden gaan. Hoe is het mijn jouw reading challenge en welke boeken heb jij de afgelopen maand gelezen? Laat het me zeker weten in de reacties!

3 reacties

  1. Dat is een mooie lijst Joost! 🙂 Ik zit nu op 35/100 en volgens Goodreads loop ik 2 boeken voor. Nog geen vakantie gehad en dan lees ik wel veel, dus misschien kan ik mijn challenge nog verhogen!

    1. Dat is ook een prima aantal! 😀 Lekker bezig Anouk!

  2. Wow, al op de helft!!! Je gaat hard!! Leuke blogpost weer 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.