Wrap Up: Gelezen boeken in februari

De maand februari is weer aan zijn einde gekomen en hoewel ik de eerste maand van 2017 veel had gelezen, ga ik er nu juist iets op achteruit. In januari las ik wel 17 boeken, deze maand zit ik juist op een bescheiden 10. Natuurlijk is 10 niet heel klein, maar een boekenliefhebber als ik kan veel meer! Door mijn tentamens heb ik gewoon wat minder vaak kunnen lezen, maar gelukkig heb ik wel hele leuke boeken gelezen. Tijd voor een wrap up!

 

Ik begon met De gedichten van de broer van Roos, de gedichtenbundel van Tim Hofman. Ik vond zijn poëzie echt heel leuk, grappig en bijzonder, dus het is zeker een aanrader (en niet alleen omdat de dichter een echte baas is). Ik heb Tim ook gesproken toen hij bij boekhandel Donner was voor een signeersessie, dus mijn gedichtenbundel is gesigneerd! Ook las ik Stromae Formidable, een boek over de Vlaamse artiest bekend om zijn nummer Papaoutai en Formidable. Nu hoop ik echt dat Stromae snel weer muziek gaat maken! Qua manga had ik drie volumes van Psyren gelezen en deze manga wordt echt beter en beter! Het is een nogal apart verhaal in het begin, maar ik zie nu al dat dit verhaal zichzelf goed gaat verduidelijken en dat ik echt ga genieten van de rest van het verhaal!

Voor fantasywereld las ik De kronieken van Bane, een vermakelijk boek, maar misschien iets overbodig. Magnus Bane is een heel cool personage in de Schaduwjagerswereld, maar dit boek gaf niet echt veel nieuwe informatie. Pindakaas en Sushi 3 is de afsluiter van een hele geeky serie met Japanse elementen erin en ik vond het een mooi einde van het verhaal van Marle! Ik was bij de boekpresentatie, dus daar had ik het boek meteen gekocht en laten signeren. Ik kan niet wachten op nieuwe boeken van Roderick Leeuwenhart! Conventiebezoekers en Japanliefhebbers kunnen vast genieten van deze serie. Daarnaast las ik De kids of appetite en dit boek liet me echt zien hoe veel ik wel niet van lezen kan houden. Mijn recensie was ook heel lovend en ik heb al wat reacties gehad van mensen die het boek door mij willen lezen. Dat is zo gaaf om te horen!

Om de maand af te sluiten heb ik nog twee fandomachtige boeken gelezen. Ik ”lees” de strategy guide van Pokémon Sun en Moon en aangezien ik de game volledig had uitgespeeld deze maand, kon ik hem op Goodreads neerzetten als een gelezen boek. Daarnaast las ik het filmboek over The Hobbit: The Desolation of Smaug. Het is zo leuk om weer even in Middle Earth te duiken en te lezen over al het werk dat is verricht voor het maken van de Hobbit-films, ik wil ze echt weer een keer gaan zien!

Dit was mijn Wrap Up voor de maand februari. Tien boeken is een prima aantal, alleen hoop ik in maart iets meer te lezen omdat ik nu geen tentamens heb waar ik hard voor moet blokken. We gaan zien of dat gaat lukken!

Welke boeken heb jij de afgelopen maand gelezen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.