Wrap Up: Gelezen boeken in juni

De maand juni was een drukke maand door tentamens, maar halverwege de maand had ik eindelijk vakantie en kon ik weer veel lezen! Dat is zeker gelukt.

 

Ik begon met Zoeker, het vervolg op Riders en de afsluiter van deze serie. Wat een bijzonder boek zeg! Mijn recensie is te lezen op Fantasywereld. Daarna ging ik meteen door met lezen voor Fantasywereld, ik las namelijk De bronzen sleutel, het derde deel van de Magisterium-serie die ik ook kan lezen voor Fantasywereld. Tijdens een middagje vrij wilde ik even ontspannen, dus ik las We were liars binnen een dagje uit. Het was een boek met een schokkend einde, maar als je de clue op het eind weg had gelaten, is het verhaal eigenlijk niet zo bijzonder. Daarna las ik de twee stripboeken van Enola & de fantastische fabeldieren, een leuk verhaal dat zo kan worden omgevormd tot kinderserie. Ik ging meteen verder met Het masker van Fudo, een graphic novel die ik kan recenseren voor Fantasywereld.

Aangezien ik een leesclub ging begeleiden samen met Best of YA, las ik Hof van Vleugels en Verwoesting. In mijn recensie vertel ik alles over het slotdeel van het verhaal van Feyre. Ook las ik Stukjes hemelblauw, een heel ontroerend boek over twee weeskinderen die op zoek zijn naar een warme familie waar ze kunnen wonen. Voor de volgende leesclub van de YA Boekverslinders op 1 september las ik Het geheugenboek, een zielig boek waar ik even in moest komen, maar wat ik uiteindelijk erg goed vond.

Ik ging herinneringen ophalen door het lezen van De jongen van smaragd, een boek dat hoort bij de Miyu-edelstenen die te koop waren tien jaar geleden. Hierin zat het tweede deel van het verhaal dat ik nog nooit had gelezen, dus dat was zo tof! Ook las ik het tweeluik Starters en Enders van Lissa Price, geweldige boeken vol spanning en mindfucks. Op het gebied van manga zat ik ook niet stil: ik las de eerste volume van Pokémon Adventures over Emerald, maar tot nu toe vind ik hem het minst leuke personage. Tot slot las ik 13 minuten, wat een geweldig boek! Het was ontzettend spannend en het is zo goed bedacht, ik ben SHOOK.

Zo, dat waren de boeken die ik in juni heb gelezen. Een flink lijstje! In de maand juli heb ik vooral  vakantie, dus ik hoop dan ook lekker veel te lezen.

Welke boeken heb jij laatst gelezen, zitten er aanraders tussen?

2 reacties

  1. Wow lekker bezig zeg! Ik krijg de laatste tijd nog geen een boek uit! Ik heb starters al jaren op mijn verlanglijstje staan! Daar ben ik erg benieuwd naar, maar zoals zo veel boeken moet ook deze achter in de rij aansluiten. Ik zeg ga zo door 🙂

    Groetjes Irene

  2. Mooi aantal! De cover van Het Masker van Fudo ziet er wel erg cool uit.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.