Wrap Up: Gelezen boeken in mei

Lezen is een feestje, dat bewees de maand mei maar weer eens. Ik had het druk zat met mijn studie, het geven van bijles, dagjes uit en een flinke griep, maar ik heb de afgelopen maand erg leuke boeken gelezen. Welke dat allemaal zijn? Dat vertel ik je nu!

 

Ik begon de maand mei met Een van ons liegt, een boek waarvan ik de ARC kocht op Yalfest. Het boek is nu uit en hij is zo goed! Een heerlijke thriller met een onverwacht einde en personages die je met gemak uit elkaar kan houden. Het tweede deel van Wrekers was ook aan de beurt, Vlammenwerper was echt vlammend goed (badum tsss) en ik hoop snel Calamity te lezen, want ik ben heel benieuwd hoe deze trilogie eindigt!

In de maand mei las ik ook Disruptor, het slotdeel van de Seeker-trilogie. Wat een fantastisch einde was dat zeg! Al je vragen worden beantwoord, alle personages komen samen en de achtergrond van de Zoekers wordt helemaal duidelijk. Een dikke aanrader, wat is Arwen toch een geweldige schrijfster! Ook las ik Een goede kans, het nieuwe boek van Sarah Moore Fitzgerald (bekend van De appeltaart van hoop, oftewel de auteur die mij zelfs tweets stuurt omdat ze mij zo’n leuke lezer vindt).

Na een bezoekje aan uitgeverij Meis en Maas las ik het Star Wars boek over alle locaties, een mooi vormgegeven boek waarin de locaties uit de Star Wars films tot in detail worden beschreven. Zo merk je nog eens goed hoeveel aandacht er is besteed aan de worldbuilding van Star Wars!

Voor Fantasywereld was ik ook druk aan het lezen. Zo las ik het derde deel van de Talon Saga van Julie Kagawa, namelijk Jager. Dit deel vond ik erg leuk en kijk zeker uit naar het vierde deel. Daarbij las ik het tweede deel van In de ban van de wolf, Jacht op het antiserum. Ik vond het boek helaas niet zo leuk als het eerste deel, maar daar lees je meer over als mijn recensie verschijnt op Fantasywereld. Vuur en As 2 Een fakkel tegen de duisternis, een geweldig vervolg! Laat dat derde deel maar snel komen.

Qua manga ben ik ook niet stil gebleven. Ik las twee delen van Psyren en las de manga Pokémon Adventures Firered & Leafgreen, die echt heel gaaf was!

 

Deze maand las ik 13 boeken, de teller staat nu op de 70 boeken! Mijn Reading Challenge staat op 100 boeken, maar zoals het er nu voor staat ga ik hem binnenkort wat ophogen. Een lekker leesmaandje was het dus en hopelijk komen er nog lekkere leesmaanden aan, want er komen genoeg leuke boeken aan en de zomervakantie zorgt er hopelijk ook voor dat ik veel lees.

Welke boeken heb jij laatst gelezen, welke zijn echte aanraders?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.