Wrap Up Maart 2015

April is begonnen, dus is het tijd voor een Wrap Up voor de maand maart. Normaal maak ik filmpjes voor Wrap Ups, maar aangezien ik zo veel boeken heb gelezen deze maand leek het me maar beter om dit gewoon met tekst te doen, aangezien de video’s anders veeeeeel te lang worden (en daarbij heb ik een beetje tijdnood wat monteren betreft, oeps…). Ik heb wel al een video gemaakt van de eerste paar boeken die ik heb gelezen deze maand, die je hier kan zien.

En als je nagaat dat deze video al lang is, kan je je vast voorstellen dat het tweede deel nog langer moet zijn, want jawel, ik heb 36 boeken deze maand gelezen.

Na de boeken waarover ik heb verteld, ga ik nu door met de rest van de boeken die ik heb gelezen.

 

– A Game of Thrones Graphic Novels Deel 5 t/m 10

Game of Thrones is fantastisch en de graphic novels vind ik ook erg goed! Ze zien er prachtig uit en hoewel ik de serie al heb gezien, ben ik toch benieuwd naar de rest van de serie.

Vertrouw me

DIT BOEK.

– The Path To Allegiant

Dit is een informatieboekje over Divergent, die ik heb gelezen op mijn iPhone (hij is namelijk gratis op iBooks). Veronica Roth verteld veel over het ontstaan van het verhaal, er stond een test van welke factie jij bent (ik ben Divergent, oh shit…) en wat uitleg over de facties. Puur een boekje om je geheugen wat op te frissen.

Zwart als Ebbenhout

Het derde deel van Snow White heeft me aangenaam verrast, jammer genoeg is het wel een kort boekje…

Spotlights 1 en 2

De serie van Eva Burgers vond ik wel oké, maar is meer bedoeld voor jonge tienermeisjes. Wel vond ik de setting van de toneelschool interessant, het was heel realistisch.

– De zomer hou je ook niet tegen

Het boekenweekgeschenk, wat een woordenschat zeg! Het was beter dan verwacht, gelukkig was het maar een dun boekje, anders kwam ik er gewoon niet doorheen.

– Encyclopedie van de fantasie

Een mooi boek vol met illustraties en informatie over magische wezens. Heel leuk om te lezen!

Smaragd

Een fijn kinderboek die kinderen gek kan laten maken op fantasyverhalen! De drie hoofdpersonages in het verhaal vond ik zo aandoenlijk en ik ben zeker benieuwd naar de rest van de serie.

– De Zevende Zoon

Boek 1 en 2 van de Geestenjager, dit boek kan ik recenseren voor YoungAdultBooks. Een erg spannend boek met leuke personages, alleen heb ik wel een paar minpunten.

De Doodskuur

Weer een fantastisch boek van James Dashner, alleen net wat minder goed dan de vorige twee delen als je het mij vraagt. Lekker veel spanning, actie en meer!

– Het Programma

Een boek die bij sommige bloggers echt gigantisch geliefd is, maar ik vond het boek wat minder. Misschien moet ik voortaan wat minder afgaan op de overdreven positieve recensies van bloggers? Dit boek is wel goed hoor, maar er was weinig actie te vinden en de meeste gebeurtenissen waren wat voorspelbaar… Ik kijk wel erg uit naar het tweede deel!

PicMonkey Collage Maart 2015

36 boeken in totaal… Dat zijn er een hoop! In April heb ik geen TBR vastgesteld, ik wil gewoon wat recensie-exemplaren lezen en beginnen met Game of Thrones. Grote kans dat ik het ook wat drukker ga krijgen, want ik hoop veel rijlessen te gaan nemen en leren voor mijn theorie, weer beginnen met werken, gaan sporten (want dat mag nu van de osteopaat!) en series gaan bingewatchen. Geen minimum aantal aan boeken dus, ik lees gewoon wat ik kan lezen!

Heb jij meer boeken dan ik gelezen deze maand?

1 reactie

  1. Wow, 39 boeken! Waar haal je de tijd vandaan?! Ik was al blij met mijn 5 boeken, haha!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.