Wrap Up Mei 2015

De maand mei was weer lekker druk. Rijlessen, werk, hele leuke uitjes en bezoekjes, series kijken en ondertussen nog veel lezen. Vorige maand las ik 15 boeken, wat voor mijn doen best laag is als je de andere maanden bekijkt en deze maand las ik 17 boeken. Ietsje meer dus, maar in vergelijking met veel andere mensen onwijs veel, dus ik ben wel tevreden. Als je maar van het lezen geniet! Deze maand heb ik veel leuke boeken gelezen, maar ook wat boeken die ik niet al te geweldig vond.

PicMonkey Collage Wrap Up Mei

– De Vijfde Golf #1 De Vijfde Golf – Rick Yancey – Recensie

Ik begon in het eerste deel in De Vijfde Golf. Dit is een spannend verhaal met behoorlijk veel actie en het deed me wat denken aan The Walking Dead, aangezien er een paar overlevers zijn die strijden voor hun leven. Een lekker begin van de maand!

– Vleugels Trilogie #1 Tweedehands Vleugels – Vanessa Gerrits – Recensie

Vanessa mailde me al een tijdje geleden met de vraag of ik haar boek kon recenseren, deze maand had ik dat dus gedaan! Tweedehands Vleugels is geen boek voor mannelijke lezers, maar wel voor liefhebbers van Twilight en Fallen.

– Game of Thrones #1 Het Spel der Tronen – George R.R. Martin – Recensie

Game of Thrones, wie kent het niet? Ik las de eerste dikke pil in deze serie, en het beviel me wel! Ja, de grootte is intimiderend, maar het verhaal is erg goed!

– Buitengewone Bibliotheken – Alex Johnson

Een boek vol met interessante bibliotheken, erg leuk om te lezen!

– Bloedlijn – Felix Francis – Recensie

Een ongevraagd recensie-exemplaar, een thriller deze keer. Een aardig goed boek, maar niet heel spectaculair.

– De Vijfde Golf #2 De Oneindige Zee – Rick Yancey – Recensie

Het tweede deel in De Vijfde Golf was ook erg goed! Ik kijk uit naar het derde deel, hoewel het nog een tijdje gaat duren voordat die uitkomt…

– Game of Thrones achter de schermen Seizoen 3 en 4 – Recensie

Een prachtig boek! Vol schitterende illustraties en interessante informatie. Een dikke 10, want dit boek is gewoon een verademing voor in je boekenkast en een mustread voor trouwe Game of Throne-kenners.

– Daughter of Smoke and Bone #1 Dromendochter – Laini Taylor – Recensie

Een mysterieus boek vol met indrukwekkende fantasy. De hoofdpersoon in dit verhaal is zo uniek en fascinerend, ik wil deel 2! Jammer dat ze deel 3 niet meer gaan vertalen…

– Het Rampzalige verhaal van jou en mij – Jess Rothenberg – Recensie

Een grote 10 voor dit boek. Wauw! Ik ben normaal niet van de romantische verhalen, maar dit verhaal heeft mijn hart veroverd, het was zo goed!

– Twishite Saga #1 New Moan – Stephordy Mayo – Recensie

Een flauwe parody op Twilight waar ik af en toe wel om kon lachen.

– Twishite Saga #2 Breaking Yawn – Stephordy Mayo

Deel 2 vond ik stukke minder, maar dat kwam misschien ook wel omdat ik ze achter elkaar las.

– Warm Bodies #1 Warm Bodies – Isaac Marion

Warm Bodies, een hartverwarmend verhaal over een verliefde zombie. Een verliefde zombie? Ja, dat klinkt wel goed! Ik heb enorm genoten van dit verhaal, hoewel het een tikkeltje voorspelbaar was.

– Big Sister Live – Patrick van Rhijn

Een boek die Mascha van het Leeslint me aanraadde. Ik vond het verhaal in het begin niet heel boeiend, maar de uitwerking was schokkend! Dit boek kon ik uiteindelijk flink waarderen.

– Koepels #1 Chrysalide – Nicoloff

Een graphic novel die ik leende van de bibliotheek. Mooie plaatjes, maar het verhaal vond ik niet zo en ik snapte weinig van de wereld waar het zich in bevindt.

– Flashback – Eva Burgers

– Stille Getuige – Eva Burgers

Twee boeken van Eva Burgers, een mede-Katwijker! Deze boeken vond ik heel spannend en wisten me te verbazen. Ik hoop dat ik ook haar Kaya Crime serie kan gaan lezen, want die lijkt me ook erg goed!

– Zes Seconden #1 Zes Seconden – Daniëlle Bakhuis

Een boek dat vele bloggers geweldig vinden, maar ik was er wat minder enthousiast over. Ik ben wel benieuwd naar het vervolg, dus die ga ik zeker lezen.

 

Zo, dat waren al mijn gelezen boeken deze maand. De maand juni wordt wel druk (op vakantie, leren voor theorie-examens voor autorijden, wat beginnen met voorbereiden op mijn studie en meer. Ik zie dus wel wat ik kan lezen, ik heb in ieder geval een hoop boeken staan die ik binnenkort wil gaan lezen, dus dat komt vast goed!

Hoeveel boeken heb jij deze maand gelezen?

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Deze maand las ik 11 boeken en daar ben ik best tevreden mee, zeker omdat ik best een groot deel van deze boeken vier of meer sterren gaf en het was dus zeker een geslaagde leesmaand voor mij. Ik ben trouwens erg benieuwd naar je recensie van Zes Seconden.

  2. Wat veel weer! Ik las zelf ‘maar’ 9 boeken, want ik deed eindexamen en dan is het best handig als je af en toe even leert in plaats van leest. ^^

    1. Hahah, met examens erbij is dat nog best een goed aantal 🙂

  3. Ik las afgelopen maand 8 boeken en dat is heel veel voor mijn doen. Ook ik moet in juni leren voor mijn theorie-examen voor autorijden!

    1. Oehh, in juli heb ik mijn examen, dus ik ga ook hard blokken!

  4. Woow jij hebt echt veel boeken gelezen! Ik heb er in mei maar 5 gelezen volgens mij, had het echt druk met tentamens. Gelukkig komt de zomervakantie eraan, dan heb ik weer meer tijd!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.