Wrap Up: Series die ik heb gezien in april

De maand april was heel lekker wat series betreft. Ik keek ontzettend veel series, vooral veel series die met nieuwe afleveringen kwamen. Ik loop nu steeds meer bij met bepaalde series, dus dat gaat de goede kant op! In het jaar 2017 heb ik mezelf uitgedaagd om 40 verschillende series te kijken en nu staan er 30 op de lijst. Al aardig wat dus! Graag vertel ik jou wat ik de afgelopen maand allemaal heb gezien.

 

April begon met het kijken van Thirteen Reasons Why. Ik heb de serie nu helemaal gezien en ik vond hem erg goed, maar wel erg heftig. Vervolgens keek ik het tweede seizoen van iZombie. Deze serie is echt heel leuk en ook dit seizoen was super! De slotaflevering maakt me ook heel nieuwsgierig naar seizoen 3.

Er zijn een paar Nederlandse series waar ik elke week naar kijk. Zo ben ik helemaal bij met Zondag met Lubach, De Kwis, Koefnoen en Klikbeet (dit is een nieuwe serie en is ZO GRAPPIG). Ook zijn er series die uitkomen met nieuwe seizoen. Rick & Morty is bezig met seizoen 3 en Attack on Titan met seizoen 2 en daarbij heb ik ook nieuwe afleveringen van gezien. Ook komen er meer afleveringen uit van Pokémon Sun & Moon, daarvan heb ik ook een paar nieuwe gezien. Rick & Morty is weer lekker gek, Attack on Titan is weer heel gruwelijk en spannend, terwijl Pokémon heel luchtig is (er zitten veel fillers in dit seizoen, maar dat maakt me eerlijk gezegd niet uit aangezien Ash toch op vakantie is).

Ook ging ik verder met the OA, een wat mysterieuze serie die ik zeker verder wil gaan kijken. Het is nogal apart, maar hopelijk zijn de antwoorden op mijn vragen heel spectaculair! Samen met mijn nerdmaatje keken we de laatste afleveringen van The 100 seizoen 3 en we begonnen nog aan seizoen 4.

Op aanraden van Emmy keek ik naar The Guild, een YouTube-serie over een paar mensen die online in een game een guild zijn. Het eerste ”seizoen” vond ik wel leuk, maar ik weet nog of ik verder ga kijken. Daarbij kwam Fullmetal Alchemist Brotherhood op Netflix te staan, mijn favoriete anime. Deze ben ik dus opnieuw gaan kijken. Ook keek ik weer een aflevering van The Walking Dead met mijn familie. Daarnaast keek ik nieuwe afleveringen van Adventure Time, je merkt echt aan de serie dat ze naar een einde aan het werken zijn! Pfoeh, ik ben benieuwd hoe dat verhaal verder gaat.

Er zijn ook nog twee anime waar ik aan begonnen ben, maar ik ga maar met eentje verder. Ik begon met Date A Live, maar ik denk niet dat ik deze verder ga kijken. De anime die ik wil volledig wil zien is Btooom!, een anime over een online game waar mensen in worden gezet. Het is wat bloederiger en gewelddadiger dan andere MMORPG-game-anime, dus ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal verder gaat.

 

Zo, dat was mijn wrap up qua series voor de maand april. Ik kom al weer verder wat series betreft, een prima maandje dus! De komende maanden probeer ik vooral veel nieuwe afleveringen van series te zien en hopelijk kan ik met wat series waar ik flink op achterloop een inhaalslag doen. Welke series heb jij de afgelopen tijd gekeken, heb je nog aanraders voor me? Laat het me zeker weten in de reacties!

2 reacties

  1. Yaaay een nieuw seizoen van Rick & Morty 😀
    Op dit moment ben ik eigenlijk niet echt iets aan het volgen, mijn lijstje met films (op netflix) is behoorlijk groot dus die ben ik eerst aan het afwerken.

    1. Haha, dat probleem ken ik :’)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.