Wrap Up: Series die ik heb gezien in februari

In 2017 ben ik van plan om 40 verschillende series te gaan kijken. In januari ging ik goed van start met het kijken van twaalf verschillende series, nu ga ik iets langzamer (ik bedank hiervoor mijn tentamens). In februari keek ik zes verschillende series, waarvan twee series die ik aan mijn Serie Challenge kan toevoegen.

 

Ik was vorige maand al druk bezig met het kijken van Orange en in februari keek ik deze anime helemaal uit. Wat een goed verhaal zeg! Ik heb er enorm van genoten. Het gaat misschien wat traag, maar het verhaal had een goede boodschap en bracht genoeg emoties met zich mee. Meer over deze anime kan je lezen in mijn recensie.

Vervolgens keek ik weer elke week naar Zondag met Lubach en Wie is de mol? Ik vond Arjen Lubach erg goed toen hij Wilders en zijn verkiezingsprogramma toelichtte en Kamergotchi heb ik ook meteen gedownload toen het online ging. Daarbij weet ik me geen raad meer met Wie is de mol?. Ik zat eerst op Sanne, toen begon ik Diederik ook een beetje te verdenken, de vorige twee afleveringen had ik Thomas ook wat meer in het vizier en nu vind ik zelfs Jochem verdacht. Geen idee wie de mol is, elke kandidaat zou een goede mol zijn! Ik wacht de finale dus rustig af.

Ik wilde nog even wat kijken van Adventure Time, aangezien ik nog niet al te veel afleveringen daarvan hoef te zien. Adventure Time blijft echt zo’n geweldige serie, het maakt me altijd vrolijk! Ik heb vijf afleveringen gezien en ik moet er nu nog een stuk of veertig. Elke aflevering duurt maar tien minuten, dus ik denk dat ik er wel snel doorheen ben als ik wat doorzet.

Netflix had laatst nieuwe afleveringen van The Seven Deadly Sins online staan, dus ik ging meteen beginnen met het tweede seizoen. Ik ben heel benieuwd wat er verder gaat gebeuren!

Een nieuwe serie die ik aan het kijken ben is iZombie. Het kijkt zo makkelijk weg en ik vind het erg leuk dat de zombies in deze serie eigenlijk redelijk normaal blijven, het maakt ze gewoon nog gevaarlijker! Daarbij vind ik alle personages erg gaaf en is het op bepaalde punten erg spannend. Ik heb nu zes afleveringen gezien, maar ik gok dat ik in maart de rest van het eerste seizoen kijk.

Dit was mijn Wrap Up qua series voor de maand februari. Ik gok dat ik in maart iets meer series ga kijken, maar waarschijnlijk wel veel series die al op mijn challenge staan. Ik kijk in ieder geval lekker verder met vele series, mijn fanboyleventje gaat lekker door!

Welke series heb jij de afgelopen maand gekeken?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.