Wrap Up: Series die ik heb gezien in juni

In de maand juni was het een beetje stil wat series betreft. Ik keek wel veel afleveringen, alleen hield ik het maar bij zes verschillende series. Hieronder vallen wel een paar nieuwe series, dus mijn Serie Challenge zit op de 36 van de 40 verschillende series! Ik heb het dus bijna gehaald, dus ik heb totaal geen druk achter deze challenge.

 

Begin deze maand keek ik twee nieuwe afleveringen van Pokémon Sun en Moon. Ik vind het seizoen tot nu toe erg leuk. Het is vrij anders ten opzichte van X en Y, maar het vakantiesfeertje en de vrij simpele afleveringen zijn prima vermaak. Ash heeft nu een grote groep vrienden, wat ik ook erg leuk vind om te zien. Ik ben benieuwd hoe ze de serie verder gaan invullen!

Ook kocht ik laatst dvd-boxen van The Big Bang Theory. Ik heb nu seizoen 1 t/m 3 en seizoen 5 op dvd, dus ik besloot de eerste drie seizoenen te bekijken. Sommige afleveringen had ik nog niet gezien, dus ik had ook wat nieuws kunnen bekijken. The Big Bang Theory is echt hilarisch. Sheldon is natuurlijk een held met zijn gekke gedrag, maar ook alle andere nerds en Penny zijn heel grappig. Ik hoop nog alle andere boxen te kunnen scoren, want ik wil het liefst mijn verzameling compleet hebben!

De laatste afleveringen van het tweede seizoen van Attack on Titan zijn uitgezonden en ik heb ze allemaal gezien. Wat een goede anime zeg! Vooral de laatste afleveringen waren ontzettend spannend en ik wil zo snel mogelijk seizoen 3! Het lijkt erop dat ze steeds dichterbij de oorsprong van Titans komen. Uiteraard heb ik achteraf een hele theorie gelezen over het einde van het verhaal dat nog redelijk kan kloppen ook! Ik wacht met spanning af op het volgend seizoen.

My Hero Academia heb ik ook verder gekeken, maar ik moet nog flink wat afleveringen. Af en toe vind ik de hoofdpersoon erg slap, maar hij begint steeds meer pit te vertonen. Ik ben benieuwd wat er verder gaat gebeuren, dus ik hoop deze zomer zeker bij te zijn met de anime.

Het voordeel van Ziggo GO: je kan veel meer series zijn! Zo kwam ik erachter dat het derde seizoen van The Leftovers erop staat. YES! De eerste twee seizoenen zijn heel vreemd en telkens vraag je je af wat er nou aan de hand is, maar dat mysterie vind ik juist het goede eraan. Ik wil zeker het seizoen afkijken, want dan is de serie afgelopen! 

Tot slot keek ik de anime Magical Girl Raising Project. Dat klinkt als een hele meisjesachtige anime, maar dat is het zeker niet! Het is eerder een soort horror, aangezien magische meisjes elkaar proberen te vermoorden. Binnenkort vertel ik op mijn blog meer over deze anime, aangezien hij zeker door meer mensen bekeken mag worden.

 

Zo, dat was mijn Wrap Up wat series betreft. Niet al te veel, maar dat kan ook niet anders met het studiewerk en de tentamens van afgelopen tijd. Ik hoop de komende maand iets meer te kijken en proberen bij te zijn met series of ze af te ronden. Genoeg te doen dus de komende tijd!

Welke series heb jij laatst gekeken?

2 reacties

  1. Ik moet eerlijk gezegd bekennen dat ik geen van deze series heb gekeken. Ik heb deze maand Orphan Black en American Gods gekeken, beide ook echt aanraders!

    1. Oeh die moet ik juist weer zien, die lijken mij ook heel gaaf! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.