Wrap Up: Series die ik heb gezien in maart

In 2017 probeer ik 40 verschillende series te gaan kijken. In de maand maart heb ik ervoor gezorgd dat ik een paar nieuwe series keek. Ik ging echt hard wat series kijken betreft, want de teller van aantal verschillende series staat nu op 21 series! In de maand maart keek ik naar dertien verschillende series. Aardig wat dus, tijd voor een wrap up!

 

Ik begon de maand maart met het kijken van de anime Mirai Nikki, of in het Engels My Future Diary. Dit is echt een geflipte anime met gestoorde karakters. Het verhaal heeft wat weg van De Hongerspelen en zit vol geweld en enorme mindfucks. Mijn recensie over de anime kan je hier lezen. Ik was in februari begonnen met iZombie en in de maand maart keek ik het eerste seizoen helemaal uit. Wat is deze serie leuk zeg! Het is echt een verslaving van mij geworden en ik kan niet wachten om het tweede seizoen te zien als die online staat op Netflix. Mijn recensie over deze zombieserie kan je hier vinden.

Ik keek wekelijks naar Zondag met Lubach en Wie is de mol. De mol had ik uiteindelijk kunnen raden, maar ik vind wel dat Thomas het onwijs goed heeft gedaan! Zondag met Lubach blijft ook elke week leuk, er wordt altijd met een kritische en satirische blik gekeken naar het nieuws van de afgelopen week. Ook is de Kwis weer begonnen, waar ik ook elke week naar kijk.

Een andere anime die ik volledig heb gezien is Seraph of the End, een anime die nu nog bestaat uit twee seizoenen. Deze anime is best bekend, maar ik vond het iets overgewaardeerd. Het was een spannende anime met een mooie tekenstijl, maar het verhaal wist mij niet echt omver te blazen. Hier kan je er meer over lezen.

Met mijn ouders en zusje kijk ik altijd The Walking Dead. We lopen wat achter met de serie en hebben twee afleveringen kunnen kijken. Ik hoop snel weer een vrije avond te hebben in het weekend waarbij iedereen thuis is, want ik wil graag helemaal bij zijn met de serie! Ook heb ik weer wat nieuwe afleveringen gezien van Steven Universe, wat echt een van mijn favoriete series aan het worden is. Ik begon uit nieuwsgierigheid aan Interviews with Monster Girls, maar na de eerste aflevering hoefde ik eigenlijk niet meer te zien. Daarnaast heb ik nog veel afleveringen gezien van Adventure Time, nu ben ik aangekomen bij seizoen 8! Ook heb ik nog gekeken naar Doctor Who. Ik ben pas bij seizoen 3, dus ik kan nog wel even doorgaan! 

Op de laatste dag van de maand maart begon ik aan twee series. Samen met iemand kijk ik naar The OA, een mysterieuze serie waar ik zeker meer van wil zien. Daarnaast begon ik aan 13 Reasons Why, gebaseerd op het gelijknamige boek dat ik heel mooi vond. Beide series hoop ik in april af te zien, want ik vind ze allebei erg goed!

 

Dit zijn de series die ik heb gezien in de maand maart. Ik loop nu best voor op mijn eigen Serie Challege, dus dat is best fijn. In de maand april hoop ik ook nog wat nieuwe series te zien, zodat ik nog dichter bij mijn einddoel kom. Heb jij nog leuke series gezien de afgelopen maand en wat vind jij van de series die we allebei hebben gezien? Laat het me zeker weten in de reacties!

2 reacties

  1. Ik zat bij Wie is de Mol echt op de verkeerde (ik dacht dat hulpmol Jochem de Mol was). En ik loop echt heel erg achter met Adventure Time, volgens mij heb ik nog maar tot/met seizoen 2 gezien haha *oops* ^^’ …

    1. Wow, verder kijken jij, Adventure Time is zoooooo leuk 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.