Yalfest 2019 Haul

Yalfest was afgelopen zondag. Naast een goodiebag, heb ik ook zelf wat rondgesnuffeld tussen alle kraampjes. Tijd voor een haul van dit YA-boekevenement dus! Ik ben erg tevreden met mijn aankopen, dus die laat ik graag aan je zien.

 

Laten we beginnen met de goodiebag. Deze is flink gevuld! De tas zelf is lekker stevig, doorzichtig en heeft klittenband aan de bovenkant. Er zaten maar liefst drie boeken in de goodiebag, kaarten, boekenleggers en meer!

Er zaten dus drie boeken in de goodiebag, waarvan twee er standaard in zaten. De kleuren van magie zit in elke goodiebag. Deze heb ik al, dus zal ik vast een keer iemand cadeau geven. En een leuk nieuwtje: V.E. Scwab komt naar YALFU in oktober, dus je kan dan je boek laten signeren door haar! Ik: Notes to my future self zat er ook in. Ik had dit boekje nog niet en hij lijkt me erg leuk, dus daar ga ik binnenkort aan beginnen! Het extra boek was voor mij Alter Ego. Ook deze heb ik, maar daar kan ik vast iemand anders blij mee maken! In andere goodiebags zat onder andere Orangeboy en De Dysasters.

Dan door met de losse goodies. Zo zaten er meerdere boekenleggers in, een checklist van Hebban wat betreft boeken, de eerste hoofdstukken van After en Toffee (het nieuwe boek van Sarah Crossan!) en een foldertje met de activiteiten, het programma en de plattegrond van het evenement. 

Er was zelfs een tarotkaart van Everless te vinden, net zoals de bookplates van de auteurs. Erg fijn, want dan kan je bij ongesigneerde boeken nog een handtekening zetten!

Bij Celebratebooks gingen we los. Aan het eind van de dag waren er namelijk tasjes voor vijf euro, maar we konden twee tasjes voor 7,50 krijgen en daar zaten ook allemaal goodies in. De tas had een illustratie van Anotherview van Harry Potter, zo leuk! De illustratie is wel wat klein, maar wel prachtig om te zien. In de tassen zaten onder andere een notitieblokje met een TBR, een notitieblok met takenlijstje voor vandaag, boekenleggers en bookquote-kaarten.

Dan door met de boeken die ik liet signeren. Hierbij zie je de berichten van de auteurs met hun handtekening!

Ik had nog een boekenbon, dus deze moest ik uitgeven! Ik kocht Evermore (want ik ben heel benieuwd naar dit slotstuk) en De onverklaarbare logica van mijn leven, die vanaf Yalfest maar 10 euro is! Ook haalde ik een Eevee-sleutelhanger (handgemaakt!) van The Legend Fairy, een hele toffe webshop met allemaal handgemaakte houten beeldjes, maar ook zilveren ringen. Eevee is mijn favoriete Pokémon, dus ik ben hier zo blij mee!

Hoewel ik niet helemaal los ging bij de standjes, ben ik wel erg blij met mijn aankopen. Meer boeken die ik wil lezen, leuke merchandise en meer! Mijn fangirl heeft ook nog spulletjes gescoord, maar die zal je binnenkort gaan zien op haar Instagram-account @thequeenofgeek.

Heb jij nog wat leuks gescoord op Yalfest?

2 reacties

  1. Toen ik de Eevee sleutelhanger zag liggen bij het kraampje moest ik meteen aan jou denken, hahaha. Samen met Riemmelth heb ik gebruik gemaakt van de kaarsen actie bij Letters & Lights, en ik kocht ook nog een Harry Potter mok en Harry Potter pin. Best bescheiden 🙂

  2. Die tasjes van Celebrate Books waren echt tof, zo leuk dat ze dat deden tegen het einde.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.