Yalfest Haul: Yalfest Goodiebag

Yalfest is voorbij (#sad), dus ik kan de komende tijd laten zien wat ik allemaal op dit evenement heb gehaald. Het is een hele hoop, dus ik besloot meerdere blogjes te maken van alle aanwinsten van deze dag. Ik begon met de goodiebag van Yalfest. Laten we even kijken wat er allemaal in zit!

 

We beginnen met de bag van de goodiebag. Deze is namelijk van Bol.com, welke een Lees Magazine hebben. Hun blog staat vol met interviews met auteurs, read-a-longs (waarin je met een grote groep samen leest) en toffe winacties. Nieuwsgierig? Ga dan vooral naar het Lees Magazine van Bol!

In de goodiebag zat een mok van Best of YA. Ontzettend leuk, want deze mok had ik namelijk nog niet! Ik date zelf niet met fictieve personages (iets met dat ze niet echt zijn? Sad), maar ik vind hem wel erg leuk om te hebben.

Dan komen we aan bij de boeken. Iedereen kreeg Wreck this Journal mee. Ik heb dit boek al, maar ik weet zeker dat ik iemand daar erg blij mee kan maken. Het andere boek was een verrassing, zo had elke uitgeverij die mee deed een boek in de goodiebag gestopt. Ik had geluk, want ik kreeg Welkwoud! Deze wilde ik al erg graag, dus ik ben erg blij dat ik hem nu in bezit heb.

HarperCollins had een tas gemaakt van Bloed en Beenderen. Fijne stof, alleen vind ik het wel jammer dat hij niet in kleur is. De cover is zo prachtig, die had ik juist graag in kleur op de tas gezien!

Er waren veel affiches. Zo was er een preview te vinden van de Lux-serie die binnenkort wordt vertaald, een bon voor Fotofabriek, Spreadthebooklove en Till and Dill, een notitieblokje van Tweedehands Vleugels, Vol van boeken-magazine en andere flyers.

Dan hebben we ook nog een hoop boekenleggers. Er is zelfs een illustratie van A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas! De vele boekenleggers vind ik erg leuk, maar die van Till and Dill (met het meisje met een boek in haar armen) en De Strijdmagiër vind ik het leukst.

Tot slot hebben we de bookplates van alle auteurs. Ze hebben allemaal nog een extra handtekening gemaakt voor alle bezoekers, dus thuis kan je nog een boek gesigneerd hebben, zo fijn! Ook was er nog een mooie kaart van Nieuwe Maan te vinden (het nieuwe en prachtige boek van Sarah Crossan) en stickers van Celebrate Books (handig om te gebruiken voor Instagram).

De goodiebag van Yalfest was weer een prima buit. Twee boeken, kaartjes, boekenleggers, tassen en meer. Ik snap dat sommige lezers teleurgesteld kunnen zijn als ze eenmaal een boek kregen die ze al hadden of niet leuk vinden, maar daar ontkom je haast niet aan. Gelukkig waren een paar mensen aan het ruilen geslagen, dus je kon altijd nog een ander boek fixen.

Welk boek zat in jouw goodiebag?

 

3 reacties

  1. Ik had I see London, I see France in mijn goodiebag! 🙂 vond hem echt leuk kwa inhoud!

    1. Ah goed om te horen, tot nu toe kreeg ik vooral wat wisselende verhalen erover 🙂 Ben benieuwd naar je recensie!

  2. Het is inderdaad ergens wel jammer dat je qua boeken heel erg geluk of heel erg pech kunt hebben. Maar wat je al zegt, daar valt zo weinig aan te doen.
    Die tas van Bloed en beenderen is wel tof zeg!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.