Book Quotes: Perks of being a wallflower

Hallo iedereen,

Ik ben achter de laptop gekropen en nu kan ik toch vanuit het ziekenhuisbed wat gaan bloggen! Het gaat wat beter, ik heb waarschijnlijk een virus in mijn buik, maar met een maagontsteking die ik al 2 maanden heb moest ik toch naar het ziekenhuis toe. Met geluk kan ik morgenochtend naar huis, en daarna nog flink uitrusten. Gelukkig heb ik wat boeken en de laptop, dus ik vermaak me nog wel!

Zo, en dan nu de nieuwe Book Quotes voor deze week, namelijk van The Perks of being a wallflower! Eén van mijn favoriete boeken met prachtige quotes die ik met jullie wil delen. Mocht je mijn enthousiasme van dit boek hebben gemist, kan je hier mijn recensie van dit boek lezen.

Dan nu de Book Quotes van The Perks of being a wallflower:

We accept the love we think we deserve.

Mijn favoriete quote in dit boek, waar ik heel lang over na kan denken. In mijn recensie staat er nog een hele uitgebreide mening over deze quote!

So, this is my life. And I want you to know that I’m both happy and sad and I am still trying to figure out how that could be.

Een quote van Charlie waar ik heel goed in kan komen, aangezien ik dit gevoel ook zo vaak heb. Zelfs op onwijs leuke dagen ben ik enorm vrolijk, maar heb ik ook weer een negatief gevoel dat rondspookt in mijn hoofd terwijl dat echt niet toepasselijk is op de situatie! Mijn hoofd kan zich waarschijnlijk niet concentreren op één enkele emotie…

And in that moment, I swear we were infinite.

Dit gevoel ken ik ook, bijvoorbeeld als ik in een waanzinnige achtbaan zit en vol adrenaline zit, of als ik in een wereldstad ben en onwijs veel mooie dingen zie, het moment dat ik ging indoor skydiven, toen ik voor het eerst op een surfplank stond of tijdens het concert van Neon Trees. Man, toen voelde alles zo goed! 🙂

”It’s strange because sometime, I read a book, and I think I am the people in the book.”

 Welkom in het land van de boekenwurmen, Charlie…

”He’s a wallflower. You see things.You keep quiet about them. And you understand.”

Ook weer iets wat nog best van toepassing op mij is…

Dit waren weer een paar favoriete quotes van dit topboek. Welke ben ik volgens jou vergeten? 🙂

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. <3

  2. Jaaaah! Daar ben ik het helemaal mee eens. ;3 Ik herken de quotes dubbel en dwars, want dit boek heb ik in het Engels gelezen. xD De quote over sad en happy vind ik nog het mooiste. Het fijne aan dit boek is dat er veel dingen in voorkomen die vanzelfsprekend zijn, maar waarvan het nog niet vanzelfsprekend is dat we het begrijpen. En het zijn dingen waarop niet één antwoord mogelijk is, maar waarover je blijft nadenken. =)

  3. Ik heb het boek nog niet gelezen, maar al wel de film gezien. Beetje rare volgorde maar ik heb het boek onlangs gekocht en ik wil het heel graag gaan lezen. Beterschap, hopelijk knap je snel weer een beetje op en kan je naar de film!

    1. oeps heb ik twee verschillende comments door elkaar gegooid dat naar de film was voor je review van de Maze runner haha

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.