Mijn Bullet Journal opzet voor 2018 #1

Bullet Journals, iedereen is er helemaal weg van. Overzichten maken van jaren, maanden, weken, dagen en andere creatieve werkjes die je leven wat structuur brengt. Ik ben in 2017 al begonnen met een Bullet Journal, maar halverwege de zomer had ik het op een laag pitje gezet. In 2018 wil ik het weer flink gaan oppakken en ik laat je graag zien hoe ik mijn Bullet Journal indeel. Deze Bullet Journal heb ik al gerecenseerd op mijn blog (lees hem hier), maar nu laat ik dus mijn eigen inbreng zien aan de Bullet Journal. Deze Bullet Journal is vooral gericht op jaaroverzichten voor 2018, dus wekelijkse overzichten zullen er bijvoorbeeld niet in zitten (daar is de Bullet Journal ook iets te klein voor, haha!). Goed, laten we beginnen!

 

We beginnen met de index. Hierin staan al mijn pagina’s in zodat ik makkelijk naar een bepaalde rubriek toe kan gaan. Er is nog ruimte voor meer ideeën, dus er kan altijd nog wat bij! Daarbij heb ik de Key vrij simpel gehouden, maar misschien komen er extra tekens bij als ik die nodig heb.

Een kalender voor 2018 is wel erg fijn. Hierin zet ik in potlood alvast afspraken/evenementen neer, zodat ik op de lange termijn alvast weet hoe ik ervoor sta. Een aantal dingen staan al gepland voor de komende tijd!

Ook heb ik een Year in pixels aangemaakt, waarin ik elke dag in een hokje neerzet hoe mijn dag was. Na een paar maanden zie je al een flinke kleurboel en ik ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien. Ik hoop natuurlijk op flink wat rode en oranje vakjes!

Ook heb ik twee pagina’s voor Good Memories. Deze is nu helemaal leeg, maar ik hoop deze in 2018 flink te vullen met allemaal leuke momenten die ik heb beleefd. Maandelijks ga ik ook een update van mijn Bullet Journal geven, zodat je ziet hoe hopelijk alles langzamerhand vol raakt. De pagina’s erna zijn bedoel voor een financieel overzicht voor 2018, waarin ik ook bij houd hoeveel uur ik bijles heb gegeven. Ontzettend handig, want zo heb ik uiteindelijk hopelijk een mooi overzicht hoe het ervoor staat met mijn monnie’s (zoals Famkelouise zou zeggen).

Dit zijn de eerste pagina’s in mijn Bullet Journal. Volgende week laat ik nog meer pagina’s zien die ik het aankomende jaar ga gebruiken. Wordt vervolgd!

Welke pagina’s gebruik jij ook in je Bullet Journal?

1 reactie

  1. Goed bezig! Ik wil in 2018 ook weer aan de slag met mijn bulletjournal.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.