Pokémon Magearna Mytical Collection Unboxing

Tijdens Dutch Comic Con kocht ik wat leuke merchandise, waaronder (zoals gewoonlijk) een Pokémonkaartenpakket. Deze keer kocht ik er eentje bij Brofist, een coole webshop met veel Pokémon-merchandise. De Magearna-box leek mij het gaafst, aangezien daar wat kaarten in zaten van legendarische Pokémon die ik nog niet had. Daarnaast waren er nog wat pakketjes in de box, dus die nam ik mee naar huis! Graag laat ik je de inhoud zien van het pakket.

De box bestaat uit zeven legendarische Pokémonkaarten (eentje zit achter een pakje) en vijf pakjes met Pokémonkaarten.

De legendarische Pokémonkaarten zijn allemaal holo (ze glinsteren dus in de tekening) en zijn van verschillende generaties. Mew wilde ik al heel lang hebben, dus dat is een fijne aanwinst! Ook vind ik Shaymin en Meloetta er goed uit zien, om nog maar te zwijgen over de full art Magearna! Deze is echt schitterend en een mooie aanwinst, aangezien deze hoort bij de nieuwe generatie.

Naast de zeven kaarten zitten er nog vijf pakjes in de box.Twee daarvan zijn van Evolutions waarbij de oude kaarten opnieuw zijn uitgegeven. Daarnaast is er nog een Fates Collide, Steam Siege en een Break Through.

Ik kan alle verschillende Pokémonkaartreeksen niet goed uit elkaar houden, maar ik kan me wel herinneren dat ik vaak geluk heb bij Break Through. Ondanks de redelijk normale kaarten die erin zitten, kreeg ik toch wat zeldzame kaarten.

Een rainbow energy is best handig in het spel (je kan elke type energy er voor gebruiken), maar je Pokémon krijgt wel kleine schade hierdoor. Daarnaast had ik een Xerneas gevonden. Ik had al een Yveltal (de andere legendarische Pokémon van X en Y), maar nu heb ik ook de andere! Xerneas vind ik echt een prachtige Pokémon en hierdoor heb ik er weer een fairy-type erbij. Als laatste nog de Reserved Ticket die nog een mooie glans heeft.

Het pakje van Fates Collide was niet zo bijzonder. De twee Riolu zijn tof en een Mothim had ik nog niet, maar voor de rest kan ik er weinig mee. Maar goed, dat kan gebeuren!

Steam Seige was ook niet helemaal wat ik ervan had verwacht, maar mijn draak-Pokémon zijn aangevuld met een Deino en Zweilous. Daarbij heb ik een reverse holo (waarbij de kaart maar niet de tekening een glans heeft) van Rufflet, alleen had ik een reverse holo liever bij een andere Pokémon gezien. Net als Deino en Zweilous kan ik een andere Pokémon ook laten evolueren, want in het pakje zat ook een Litwick en een Chandelure!

Als laatst hebben we nog de twee pakjes Evolutions. Hierbij zijn het dus allemaal oude kaarten die opnieuw zijn uitgegeven. De meeste kaarten had ik al, maar ik ben wel heel blij met Zapdos! Daarbij is de dubble basic energy heel bijzonder, hij glimt namelijk zo dat hij verschillende kleuren weergeeft, echt gaaf! De reverse holo van Kakuna is ook een mooie aanwinst.

De inhoud van alle pakjes was misschien niet enorm geweldig, maar ik heb er wel een paar mooie kaarten bij. Ik kan weer even vooruit! Ik kan ook niet wachten om bij een volgende conventie een nieuw pakket te kopen (het wordt langzamerhand een traditie). Wanneer heb jij voor het laatst een pakje van Pokémon geopend en zat er een mooie kaart in? Laat het mij vooral weten in de reacties!

2 reacties

  1. Oh ik word er bijna hebberig van, al die mooie kaarten! Mocht je trouwens nog een kaart zoeken, ik verkoop een aantal Pokémonkaarten. Ik mag namelijk – van mezelf – alleen de eerste twee generaties hebben. Omdat dat gewoon nostalgie is. Anders heb ik echt teveel :’)

    1. Oeh, misschien heb ik wel interesse 😀 Ik zoek namelijk nog veel Pokémon uit generaties na de tweede!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.