Amsterdam Comic Con Haul

Ik was vorige week samen met mijn mede-cosplayer aanwezig op Amsterdam Comic Con op de zondag. Ik had een aardig zakcentje opgespaard op deze conventie, maar ik heb niet onwijs veel gekocht. Daarom heb ik samen met mijn mede-cosplayer mijn haul gedaan, dus haar aankopen zie je ook, zodat je een groter beeld krijgt van wat je allemaal kan krijgen op een conventie.

 

Bij een standje kocht ik twee onderzetters voor als ik thee drink op mijn kamer. Ik had namelijk nog geen onderzetters, dus ik nam er twee mee: eentje van Hufflepuff (mijn afdelingshuis) en van The 100 (een hele toffe serie). Zo drink ik fashionable mijn thee en krijgt mijn bureau geen vlekken!

Bij dezelfde stand kocht ik een mok die verandert als je eenmaal er warme drank in doet. Normaal zie je dus alleen de starter-Pokémon, maar met hitte erin kan je ook de evoluties zien! Ontzettend vet, een mooie toevoeging aan mijn mokkencollectie!

Ik wilde op Amsterdam Comic Con een Funko Pop kopen, maar ik kon telkens maar geen leuke vinden die ik echt wilde. Uiteindelijk vond ik wat Funko’s in de aanbieding voor 25% en zag ik Fionna daar staan! Dit is de genderbend versie van Finn the Human uit Adventure Time, een serie waarvan ik eigenlijk alle personages wil. Deze kon ik dus halen en nog voor goedkoop ook! Fionna staan nu lekker tussen Finn en Jake in in mijn boekenkast.

Ik had ook wat posters gekocht. Zo was de poster van The Big Bang Theory en die van The Hunger Games maar 1 euro per stuk, goedkoper kan haast niet! Die van Daenerys is echt prachtig, want is echt door iemand gemaakt qua ontwerp. Het lijkt net echt, maar het is dus door een comic artist gemaakt!  Mijn mede-cosplayer had ook wat aankopen gedaan, dus ook die laat ik aan je zien! Ten eerste is Bubbles van de Powerpuff Girls mee naar huis genomen. Wij vinden dit beide onze favoriete Powerpuff Girl (#jeugdsentiment) en aangezien hij maar 10 euro was, moest die gewoon mee. Ook ging een Gwenpool mee naar huis (een personage die ik niet heel goed ken, dus daar moet ik maar eens research naar doen). 

Ook was er een standje met allemaal goedkope boeken die licht beschadigd waren, dus ook Pure en Fuse kocht mijn nerd-metgezel op de conventie. Op de voorkant staat dat het een aanrader is voor mensen die The Hunger Games leuk vinden, dus dat is hopelijk een goed teken.

Tot slot kochten we samen posters. De twee linkerposters zijn dus van de comic artist, de andere posters zijn van het standje met posters voor 1 euro. Een prima buit zoals je kan zien!

Dit was de haul van Amsterdam Comic Con! Ik ga weer even wat geld sparen, want Firstlook en Dutch Comic Con Winter Edition staan ook al op de planning.

Heb jij nog wat gekocht tijdens Amsterdam Comic Con?

11 reacties

1 ping

Naar het reactie formulier

 1. Oh de posters van die comic artist zijn echt super mooi!

 2. Ik vind de powerpuffgirls funko’s stiekem echt te cute.

  1. Stiekem? 😛

 3. Bubblesssssss <3 En die art print van Daenerys is echt te mooi 😮

  • turtlebookwurm op september 10, 2017 om 8:43 pm
  • Reageer

  Mooie haul! De Hufflepuff onderzetter is leuk en Daenerys is echt prachtig gemaakt!

 4. Die art print met Daenerys is super knap. Eind oktober is het weer F.A.C.T.S. in Gent dus misschien sla ik daar nog wel wat leuke spulletjes op de kop. Al heb ik me eigenlijk al wel een beetje laten gaan met mijn verjaardagscentjes. Een prachtig notitieboek met de Marauders Map erop, de funko van Luna Lovegood, nieuwe boeken, een nieuw booknerd-waardig t-shirt dat besteld werd, …

  1. Haha, je kan nooit genoeg fandom merchandise hebben 😉

 5. ooooomygod ik ben echt FAN van je Pokémon heat mug!!!
  de twee onderzetters zijn ook erg gaaf!
  Oeh PURE & FUSE. Ik heb ze ook staan hier, ben daar echt enorm nieuwsgierig naar!

  Hele gave aankopen gedaan!!
  Ik ga in november naar ComicCon Xmas, wordt de eerste keer CC voor mij, ben zo benieuwd 😀

  1. Ah wat leuk, Dutch Comic Con is echt de leukste conventie in Nederland 😀 En ik gebruik die mug maar al te vaak, haha 😀

 6. Die mok is cool! Also, bedenk eens wat er voor mogelijkheden zijn met zo’n mok. Gewoon mensen nietsvermoedend een superschattige mok laten kopen en dat ze er dan thee in doen en BOOM: ineens is daar een creepy ding met wapen om ze te vermorzelen.

  1. Waarom is jouw gedachtegang zo luguber maar ook zo herkenbaar?

 1. […] tag: Joost (NerdyGeekyFanBoy) en Melissa […]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.