Animecon Haul

Vorige week zondag maakte ik de conventie Animecon onveilig in Den Haag. Mijn verslag over deze conventie kon je deze week al lezen, nu laat ik zien wat ik op Animecon heb gekocht! Op Animecon was een grote dealerroom aanwezig, dus ik kon het natuurlijk niet laten om wat spulletjes mee te nemen. Ik heb niet al te veel gekocht, maar de aankopen die ik deed waren het zeker waard!

 

P1070721

Ten eerste kocht ik wat bij de stand van de Aniway. Ik had laatst nog een artikel geschreven waarin ik liet zien hoe enthousiast ik ben over de Aniway, dus uiteraard moest ik even langs dit kraampje. Ik maakte meteen een praatje met één van de medewerkers die mij een abonnement wilde aansmeren. Die had ik al, maar ik was wel op zoek naar de Aniway Agenda en magazines die ik nog niet had. Beide dingen wist ik te vinden! Nummer 21 en 24 had ik nog niet, dus deze nam ik mij. Daarnaast kocht ik de Aniway Agenda, die er ook in de binnenkant fantastisch uitziet! Een echte aanrader, zeker als je zoals ik een economische studie vol kakkers doet, dan kan je even zien dat ook een Fanboy/Fangirl op de opleiding zit!P1070722

Bij een eetkraampje kon je met de consumptiebonnen snoepjes halen, ik kocht een snoepje van Pokémon, het is kauwgom! Ik heb het nog niet geproefd, maar ik wil het zeker gaan gebruiken bij flinke nerdy gelegenheden. P1070724

Als laatste kocht ik de Red & Blue Collection Blastoise EX box. Op Dutch Comic Con kocht ik de box van Charizard (waarvan ik een unboxing heb gemaakt) en bij deze ga ik dat ook weer doen! De kaarten die erin zitten waren een grote verrassing voor mij, ik ben er enorm blij mee! Binnenkort kan je dus een artikel verwachten over de inhoud van deze box.

 

Dit was mijn Animecon Haul. Zoals je ziet niet al te veel, maar mijn portemonnee is er wel aardig leeg van geworden… De andere Red & Blue Collection boxen ga ik in ieder geval nog kopen als ik er de kans voor heb, want deze collectie vind ik heel tof!

Wat heb jij gekocht op Animecon als je er ook was?

1 reactie

  1. Een bescheiden fijne haul! Veel plezier met alle spullen! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.