Blastoise EX Red & Blue Box Collection Unboxing

Op Dutch Comic Con besloot ik de rode Charizard box in huis te halen en hiervan had ik ook en unboxing gemaakt. De kaarten die erin zaten vond ik zo gaaf, dat ik tijdens Animecon besloot de tweede box te kopen, namelijk die van Blastoise. Ook deze box beviel mij enorm en ik ben helemaal overtuigd dat ik de andere boxen ook wil kopen. Sterker, ik vond deze zelfs beter dan de eerste!

P1070723

In deze box is een grote kaart van Blastoise aanwezig, een normale kaart van de Blastoise EX, vier pakjes van Pokémon Generations en een kaartje om voor de online game de kaarten te krijgen.

P1070725

Het eerste pakje wist mij in het begin niet enorm te verrassen, maar één kaart zorgde er wel voor dat ik een vuistje in de lucht deed van blijdschap.

P1070727

De meest bijzondere kaart vind ik natuurlijk de Venusaur EX, een hele sterke en mooie kaart! Deze kan ik toevoegen aan het begin van mijn collectie (ik orden mijn kaarten op nummer van de Pokédex). Daarbij heeft Chikorita weer wat symbolen aan de zijkant van de tekening en zijn Dedenne en Krabby ook erg leuk om te zien!

P1070729

Het tweede pakketje wist mij ook enorm te verbazen!P1070731

Twee EX-kaarten zaten erin, eentje van Gardevoir en eentje van Meowstic! Vooral die van Gardevoir vind ik heel vet, aangezien deze illustratie gebruik maakt van de hele kaart.

P1070732

Hoewel in het derde pakje genoeg kaarten in zaten die ik al had, wist ik er toch heel blij van te worden!

P1070733

Een Charizard EX, die zie je niet vaak! Hij ziet er echt gaaf uit, zeker met al die actielijnen, alsof het vuur ieder moment uit de kaart kan komen!

P1070734

Als laatste hebben we een pakketje met de legendarische Jirachi (die ik nu dubbel heb, maar deze Pokémon vind ik heel gaaf dus ik ben blij dat hij erbij zit!) en een Mega Blastoise EX! Dit is één van de meest sterke kaarten die ik ooit heb, wat een knaller zeg! Mijn geluk kon echt niet meer op.

P1070735

P1000830 P1000833

De Red & Blue Collection, ik geniet ervan. Er zaten deze keer ontzettend veel mooie en goede kaarten erbij, die volgende boxen wil ik dus ook zeker kopen! Door dit pakket heb ik enorm veel zin om weer mijn collectie met kaarten door te kijken, dus wie weet ga ik binnenkort nog wat daarover posten!

Welke kaart vind jij het gaafst?

2 reacties

  1. Oeeeeh er zitten echt mooie kaarten tussen ^^
    Ik vind die van Gardevoir het mooiste!

  2. Clefable en Haunter <333

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.