Brofist, de webshop voor Pokémonmerchandise en meer!

Ongeveer een half jaar geleden bracht ik een bezoekje aan Tsunacon, een conventie in het teken van Japanse cultuur en veel fandoms. Toen ik een rondje deed in de dealerroom, zag ik een standje van Brofist, met allemaal spullen die gerelateerd waren aan Pokémon. Plushies, Pokémonkaarten, badges, posters en meer, ik keek mijn ogen uit! Uiteraard kocht ik er wat, namelijk een kuttari cutie knuffel van Espeon (een van mijn favoriete Pokémon, deze kan je hier trouwens bekijken). Eenmaal thuis aangekomen zag ik dat Brofist een hele leuke webshop heeft waar je hele toffe spullen kan bestellen, waarvan jij zeker op de hoogte moet zijn! Ik laat jou al mijn favoriete voorwerpen zien uit deze webshop, dat zijn er een hoop!

 

Plushies

Brofist heeft een ontzettend leuke collectie aan plushies, vooral veel dingen van Pokémon, maar ook wat andere fandoms komen voorbij. Daarbij heb ze een sale op een aantal van hun plushies, dus voor een afgeprijsd bedrag kan je een Pokémon in huis halen!

Kuttari Cutie Glaceon slapend knuffel

Als eerste vind ik de slapende Glaceon erg leuk. Ik heb zelf op Tsunacon zo’n knuffel van Espeon gekocht, maar het zou natuurlijk leuk zijn als ik een kleine verzameling kan maken met mijn favoriete Pokémon, want ik ben gek van Eevee en zijn evoluties. Dit ijzige slaapkopje zou ik in ieder geval graag in mijn boekenkast, bed of bureau hebben staan!

Cosplay Pikachu Ph.D. Poképlush knuffel

In Pokémon Alpha Sapphire en Omega Ruby krijg je een Pikachu die je kan gebruiken voor je contests, deze kan je namelijk verkleden om nog beter te laten stralen bij een contest. Pikachu kan onder andere zich verkleden als een professor en daar heeft Brofist ook een knuffel van! Ik vind deze gekke versie van Pikachu zo grappig en ook nog heel gedetailleerd, ontzettend tof!
Attack on Titan Mikasa Plushie

Niet van alleen Pokémon heeft Brofist merchandise, ook van Attack on Titan hebben ze wat spullen, zoals een plushie van Mikasa, een van mijn favoriete karakters uit Attack on Titan. Ze ziet er echt leuk uit als plushie, en het is helemaal mooi meegenomen dat deze is afgeprijsd!

 

Sylveon klein

Hoewel ik de liggende Pokémonknuffels erg leuk vind, vind ik deze evolutie van Eevee als kleine knuffel heel erg gaaf eruit zien! Sylveon ziet er dan best klein uit, maar als fairytype is hij heel erg sterk, vele Eevee-liefhebbers zullen vast een moord doen om deze knuffel te krijgen… Of gewoon een Pokébattle aangaan om hem te krijgen…

 

Mega Blastoise plush

Zelfs megaevoluties zitten in het assortiment van Brofist, zie hier de stoere Mega Blastoise! Zoals je ziet is hij helemaal klaar voor de strijd. Om de strijd nog aantrekkelijker te maken met Mega Blastoise in je team, heeft Brofist hem nog afgeprijsd ook in hun sale!

 

 

 

 

 

 

 

Buttons

Ook heeft Brofist wat coole buttons waarmee je helemaal kan laten zien dat je een fantastische Pokénerd bent! Wat dacht je van coole buttons van Team Mystic, Team Valor of Team Instinct van Pokémon Go? Zo kan jij meteen duidelijk maken van welk team je bent in Pokémon Go en kan jij met gemak bondgenoten te vriend houden of juist je rivaal vinden! Ook zijn er allemaal buttons van Eevee en zijn evoluties, hoe geniaal!

Stickers

Bij Brofist zijn ze overduidelijk ook fan van Eevee en zijn evoluties, ze hebben zelfs stickers van deze Pokémon! En om het nog mooier te maken, hebben ze de stickers ook gemaakt in hun shinyvorm!

 

Poster van Red & Blue

Ik heb al heel veel posters op mijn kamer, maar ik zou toch al te graag deze poster erbij willen hebben. Red en Blue die zich klaar maken voor een grote strijd in de league, wat een prachtige poster!

Pokemon TCG

Ik heb zelf een grote verzameling aan Pokémonkaarten en Brofist is een uitstekende webshop die de nieuwste kaarten en boxen aanbiedt. Wat dacht je van de nieuwe Red & Blue Collection boxen, nieuwe boosterpacks, tinnen doosjes of de mythical Pokémon collection, Brofist heeft het! Ze hebben ook een eigen YouTube-kanaal waar ze vele boxen voor je unboxen, zodat je een idee hebt wat er allemaal in zit! Als voorbeeldvideo laat ik je graag de unboxing zien van de Venusaur EX Red & Blue Collection, een box die ik ook graag nog wil hebben, want de vorige boxen die ik heb gekocht waren echt een succes!

Brofist heeft nog veel meer leuke merchandise in hun webshop, dus ga snel naar de webshop toe en kijk je ogen uit! Vergeet je ook niet hun Facebookpagina een like te geven? Dan word je meteen op de hoogte gehouden van een nieuwe unboxing of nieuwe artikelen die in de webshop verschijnen! Een echte Pokémonmeester worden? Dat doe je met gemak bij Brofist!

Welk artikel van Brofist zou jij graag willen hebben?

3 reacties

  1. leuke spulletjes hebben ze!

  2. Ah een mens kan nooit teveel stickers hebben. 😉

  3. Die art van die poster is zo vet D: Ik wil het.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.