Celebrate Books Fandoms Unboxing

Celebratebooks is de allereerste Nederlandse Bookbox waarbij je elke keer verrast wordt met een box met een boek en nog bijbehorende spulletjes. Vanaf de bekendmaking van deze box wilde ik de box meteen al kopen en toen het thema van Fandom bekend werd gemaakt kon ik al helemaal niet wachten om de box in huis te halen. Afgelopen vrijdag kwam de box binnen en ik ben er heel enthousiast over! Wat er allemaal in deze box zat? Ik laat het je zien!

 

P1070594

Het boek dat in de box zat was Carry On van Rainbow Rowell, de fanfiction die Cath schreef in Fanfiction. Er is een heel boek over geschreven over deze Harry Potter-achtige wereld en hoewel ik niet heel nieuwsgierig was naar dit boek, moet deze niet ontbreken in mijn Rainbow Rowell-verzameling. Ik had al een groot vermoeden dat dit boek in de box zat en ik had gelijk! Het is een dikke pil (500 bladzijdes), hoe Rowell over een fictieve fanfiction zo veel heeft geschreven is mij echt een raadsel, dus de inhoud maakt me toch wat nieuwsgierig.

P1070595

Ook zat er een draaimuziekje in van het lied van Harry Potter, heel cool om te luisteren! Toen mijn zusje het apparaatje zat op te winden liet ze het aan mijn vader horen. Hij herkende het lied niet, dus gaf mijn zusje de hint dat de hoofdpersoon een bliksemschicht heeft, waarop mijn vader ”Het is Pikachu!” antwoordde. Oftewel, sindsdien negeer ik mijn vader om hij een vernedering is voor mijn fanboybestaan.

P1070597

MyMoviestuff is een hele leuke webshop waar ik ook een artikel voor heb geschreven, in de box zat nog een artikel van deze webshop, namelijk de Deathly Hallows ketting, compleet in een mooi zakje met het kaartje van MyMovieStuff, dat ziet er mooi uit zeg! Eens kijken wie ik daar blij mee ga maken…

P1070598

Er waren ook items die verschillend waren in boxen, voor de HungerGames/Divergent-merchandise kreeg ik stickers voor op je mobiel van Mockingjay Part 2, hoera! Katniss op je mobiel, wie wil dat nou niet?

P1070599

Blossom Books had hun sticky booknotes in de box gedaan, heel handig als je je favoriete boeken leest of een prachtige quote ziet! Ik heb al de sticky booknotes gekocht een paar maanden geleden, dus ga er maar vanuit dat hier nog wat mee wordt gedaan op mijn blog… (Hint: binnenkort bestaat mijn blog 2 jaar!)

P1070600

Ook lagen er wat boekenleggers, foldertjes en een kaar van De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine in de box. Vele Selectiefans zaten nog te wachten op de laatste boekenlegger van de serie, dus daar zijn veel mensen vast heel blij mee! Ikzelf ben ook heel blij met de kortingsbon voor MyMovieStuff, daar ga ik zeker nog eens gebruik van maken!

P1070601

Ook waren er nog twee grote blaadjes, ten eerste een coole kaart met wegen naar verschillende Fandoms waar genoeg Fandoms in zitten waar ik lid van ben! Als tweede een quote uit Fallen van Lauren Kate, deze is zelfs gesigneerd, hoe tof!

P1070602

De Celebratebooks box van deze keer is echt een succes. De box kost 30 euro, maar als je een beetje uitrekent hoeveel alles zou kosten bij elkaar, haal je zeker je geld eruit en is de box meer dan waard! In juli komt de nieuwe box uit met het thema Reaching for the stars die je hier kan bestellen. Als ik jou was zou ik dat zeker doen, want de vorige box was al uitverkocht en de volgende wordt vast ook een succes! Ik ben in ieder geval ontzettend blij met de CelebrateBooks box en ik kan niet wachten tot de volgende!

Hoe vind jij de Celebratebooks box?

2 reacties

  1. Ik had verwacht dat de box niet zoveel zou voorstellen en daarom had ik hem niet besteld, maar dit ziet er wel heel erg leuk uit!

  2. Ik was jammer genoeg te laat voor de Fandom box (all the Harry Potter goodies!) maar heb wel meteen de Reaching for the Stars box besteld. Ben heel benieuwd wat daar allemaal gaat inzitten 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.